-

2014. október 29., szerda

Mr. Macsót fogtad ki?

Ha már felmerül a kérdés, hogy valami nem stimmel a választottaddal, akkor érdemes nem elhessegetni a kérdést. Azért rágd át magad ezen a pár ponton, hogy kiderüljön, igazak-e a sejtéseid.



Valóban gond van vele, vagy csak félreérted? Ezekre a jelekre figyelj és kiderül, hogy milyen karakterű férfit fogtál ki. Ha a négy pont közül igaz bármelyik is akkor egy tipikus nőfalóval van dolgod. Félreértés ne essék, macsók bármilyen korosztályban vannak.

  1. Nem hív fel és nem keres, holott mikor legutóbb találkoztatok vagy beszéltetek minden jel arra mutatott, hogy te vagy élete szerelme. Vagy legalábbis ezt akarta elhitetni…
  2. Ha a randitok nagyrészt csak arról szól, hogy az exei mennyire nem voltak hozzá valók és, hogy lényegében eddig az összes nővel az életében csak a probléma volt.
  3. Azt érezteti, hogy veled van a baj és ezért úgy is bánik veled? Ha igazságtalanul és feltűnően lekezelő, akkor azonnal lépni kell. Lehetőleg kifelé a kapcsolatból.
  4. A legfontosabb, hogy bízz a megérzéseidben. Ha már felmerült, hogy nem a megfelelő férfival vagy, ne szépítsd a dolgokat, mert sajnos nem fog megváltozni.

Forrás: YourTango

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése