-

2019. január 23., szerda

2 ellenállhatatlan bemutatkozó szöveg társkereső férfiaknak

Sokan azt gondolják, hogy a társkereső hölgyek nagy része csak a fotók alapján dönt, pedig a legtöbben alapos elemzés alá vetik a bemutatkozószövegedet is, sőt könnyen továbbgörgetnek, ha semmit nem írsz magadról…





Ezt pedig nem sok párkereső engedheti meg magának. Ha szeretnél választ kapni a leveleidre, ha szeretnéd, hogy minél többen nézzék meg az adatlapodat, akkor meríts ihletet ebből a példából és írd meg a saját történeted…

1. példa, ha bevállalósabb társkereső vagy:

“Először is tisztázzuk, nem vagyok egy átlagos férfi. Büszke vagyok arra, hogy a ….. (pl.: kitartásom, őszinteségem stb.) egyedivé tesz. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim.

Mások szerint igazi gentleman vagyok, reménytelenül romantikus és igen, én úgy gondolom, hogy a férfiak is lehetnek romantikusak. Éppen ezért, nem árulok el nagy titkot, de és társat keresek, nem szexpartnert és nem is csak barátkozni akarok. Konkrét elképzeléseim vannak. 
Pár szóban rólam:
Jelenleg … (pl: Budapesten) élek és … (pl.: jogászként) dolgozom. Imádok … (pl.: sportolni, túrázni stb.) A kedvenc helyem a városban a … (pl.: Deák tér). Egyszer elmehetnénk együtt is arrafelé.

Nem vagyok sértődős típus, a nemet is elfogadom, úgyhogy várom a válaszokat a leveleimre.”

2. példa, ha zárkózott társkereső vagy:

“Azt hiszem már nem leszek híres rock legenda vagy sportoló, de nem is irigylem őket, mert én meg szeretnék végre megállapodni.

Szóval én kicsit zárkózottabb típus vagyok. Persze, biztos izgalmas lenne az első randink, ha tudnék a turnéimról és a drága hotelekről mesélni. De azért remélem így sem fogsz unatkozni, mert szeretek … (pl.: főzni) és imádom … (pl.: a jó könyveket). Többek között ezekről tudnánk egy jót beszélgetni.

Végül itt van pár dolog, ami tényleg én vagyok:

… (pl: munkahely)
… (pl: kedvenc film)
… (pl: érdeklődési terület)
…(pl: legjellemzőbb tulajdonságok)

És ha idáig eljutottál az olvasásban, akkor valószínűleg tényleg összeillünk, örülök, ha válaszolsz a levelemre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése