-

2016. március 9., szerda

Legyél profi társkereső

Van, aki azt gondolja, hogy a  randizás gyerekjáték, mások már a gondolattól is kétségbe esnek… Nem vagyunk egyformák, de egy biztos: a kétségbeesési szint csökkenhet, ha online társkereső oldalt használsz. Persze, csak akkor, hogy ha jól használod.



Legyél profi társkereső



A nők leggyakrabban arra panaszkodnak, hogy nem azok a férfiak írnak nekik, akiket el tudnának képzelni maguk mellett. A férfiak pedig arra, hogy nem is méltatják őket válaszra a hölgyek…


Elképzelhető, hogy a két probléma összefügg? Lehet, hogy nem tudjuk felmérni helyesen, hogy kinek érdemes írni, lehet, hogy azt sem tudjuk, hogy kit is keresünk valójában, ki az, akivel ki tudunk építeni egy harmonikusan működő párkapcsolatot... (Érdemes erről a legutóbbi bejegyzésünket elolvasnod).

De mit várunk akkor, ha nem tartjuk be az alapvető szabályokat, amik az online társkeresőkre vonatkoznak? Ennek a pár szempontnak a szem előtt tartásával te is profi társkeresővé válhatsz. Bemutatjuk lépésről lépésre, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy ne csak időpazarlásnak érezd a társkeresőzést.

Informálódj

Válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelő társkereső oldalt. Ma már rengeteg ilyen felület működik, más és más célközönség igényeit kielégítendő. Olvasd el részletesen a működési elveiket, ismerd meg a profiljukat és dönts. Figyelj arra, hogy tényleg minden információnak a birtokában legyél, ne csak úgy, hirtelen felindulásból regisztrálj, mert később kellemetlen meglepetések érhetnek.


Regisztrálj

Sok esetben kép nélkül, alapadatok megadásával is aktív lehet egy társkereső adatlapja… De később sajnos nem túl sok sikert könyvelhet el magának az a párkereső, aki üresen hagy bizonyos rublikákat. Plusz hasznos infó: az első belépésnél mentsd el a jelszavadat vagy jegyezd meg, hogy később is gondtalanul tudd használni az adott oldalt.


Bemutatkozó nélkül ne

Korábban már írtunk arról, hogy milyen egy frappáns bemutatkozó. Nem kell kisregényt írnod, nem a mennyiség a lényeg, az a fontos, hogy figyelemfelkeltő legyen ez a pár mondat. Csupán adatokra építve kevés párkereső szeret döntést hozni…


Egy jó fotó mindent visz

Egy jó profilkép éles, nem túl régi, Te vagy rajta és a háttér és a beállítás is jól megválasztott. Érdemes 2-3 fotót feltölteni, de az elsődleges képed legyen olyan, amin jól kivehető az arcod, a többi fotó akár egész alakos is lehet, bemutathatod magad mondjuk a kedvenc hobbid vagy időtöltésed közben is, de kell lennie egy olyan fényképnek is az albumodban, amin jól látszol.


Tudd, hogy mit akarsz

Ne hagyd, hogy sodorjanak magukkal az események, keress tudatosan és azokkal a társkeresőkkel vedd fel a kapcsolatot, akikkel el tudod képzelni a továbbiakat. Ebben egy hasznos funkció, a részletes kereső is segíthet, ami nem hagyja, hogy elvessz a sok párkeresői profil között.


+ 1.: Ingyen is lehet?

A legtöbb társkereső attól tart, hogy az online felületek csak akkor működnek, ha előfizetést vásárolnak. Természetesen a legtöbb ilyen felületben rejlő összes lehetőség csak az előfizetők számára érhető el, de a nem fizető tagokat is rengeteg meglepetés várja. Erre a kérdésre is érvényes a szabály: informálódj, olvass és tudd meg, hogy hol, milyen opciók állnak rendelkezésedre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése