-

2019. szeptember 23., hétfő

„Több mint 200 kilométer, na és?” - Erika és Ferenc sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Sokan vagyunk, akik azt vallják, egy bizonyos sugarú körön kívül eleve kudarcra van ítélve a párkeresés, mert egyrészt valamilyen szinten mindannyian röghöz kötöttek vagyunk, másrészt pedig…



„Több mint 200 kilométer, na és?” - Erika és Ferenc sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Másrészt pedig fel tudunk sorolni számtalan okot, ha nem is százat, ezret, de nyolcat-tízet többet mindenképpen, hogy miért is ellenezzük, ha valaki a messzi távolból ír ránk egy internetes társkeresőn.


Gyakran már a megyehatár is akadályt jelent, néha bizony ugyanannak a folyónak a túlpartja is... ám itt az ékes példa (nem az első, és nem is a második) arra, hogy akik nem rettennek vissza a kilométerektől, azokra bizony várhat boldogság a messzi távolban is, ezért nem szabad elszalasztani a lehetőséget!

Erika az alábbiakat írta nekünk:

„Üdv! Én Debrecenben élek! Megbeszéltük a randit egy Budapesten élő férfival ez év jan. 2-án! Nagyon megtetszettünk egymásnak! Később minden hétvégén ideutazott hozzám. Majd 2 hónap után hozzám költözött! Most is együtt vagyunk, folyamatosan építjük a közös jövőnket! Nagy boldogság megtalálni a párod, aki épít, és nem rombol! Köszönöm, Cronos!”

Köszönjük mi is, hogy a mi oldalunkon találtátok meg egymást, és sok boldogságot kívánunk Nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése