-

2015. november 27., péntek

Párkeresés buktatói - tényleg a másikban van a hiba?

Téged is rengeteg csalódás ért már a társkeresésben? Volt már legalább egy félresikerült randid, amióta aktívan foglalkozol a párkereséssel, de pozitív élmények még váratnak magukra? Akkor itt az ideje, hogy kicsit elgondolkozz azon, hogy mi is a valódi probléma…



Párkeresési szakemberek szerint általában olyan emberekhez vonzódunk, olyanokba botlunk és szeretünk bele, akik hasonló problémákkal küszködnek mint mi.

Gondolj csak bele, a bizalom, a szeretet és a félelem három olyan érzelem, amit olyan szinten vonzunk be az életünkbe, ahogyan érezzük magunkat ezekkel az érzésekkel kapcsolatban. Például ha olyan ember vagy, aki tud bízni másokban, akkor olyan emberek társaságát keresed, akik szintén hisznek a bizalom intézményében és érdemesek is a bizalmadra.

Mindez pedig fokozottan érvényessé válik egy párkapcsolatban. Ha mondjuk az elmúlt egy hónapban sok rossz randid volt és csak olyan emberekkel találkoztál, akikkel nem jól jöttek össze a dolgok, akkor itt az ideje, hogy elgondolkozz azon, hogy mi is a valódi probléma.

Az igaz, hogy a múltbéli tapasztalataink, a volt kapcsolatanik nagyon sokat számítanak a jelenben is. Ezért kell arra törekedni, hogy minden párkapcsolatot és kapcsolatot tisztán zárjunk le.

A szakértők szerint nem mindenki születik készen arra, hogy gondtalan párkapcsolata legyen, vannak, akiknek meg kell küzdeniük érte és rengeteget kell dolgozniuk magukon annak érdekében, hogy ideális párkapcsolatuk legyen.

Tehát nem szabad rögtön feladni és azt gondolni, hogy a másikban van a hiba, esetleg az összes férfi vagy nő idióta egy társkereső oldalon. Elősször nézz magadba, aztán ítélj el másokat. Ilyen értelemben nincsenek véletlen találkozások, minden beszélgetésből, randiból tanulhatsz.

Forrás : YourTango

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése