-

2015. november 30., hétfő

"Hmm, gondoltam adok még egy esélyt magamnak..." - Petra és Kálmán sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Petra is, mint olyan sokan mások, akik internetes társkeresésbe kezdenek, átesett azon a fázison, amikor már teljesen ki volt ábrándulva mindenből. Szerencsére kitartott és rátalált a boldogság, mert a Cronos Társkeresőn írt neki Kálmán, akivel azóta már a házasságon gondolkoznak...



Sok-sok próbálkozás, elkeseredett magányos este után megint megnéztem az adatlapom. Hmm, gondoltam adok még egy esélyt magamnak és ezen a magányos estén valaki írt is nekem. A véletlennek köszönhetően, ő is fent volt ezen az oldalon, majd elkérte a telefonszámom. Hát nem vagyok híve ennek a dolognak, sokszor csalódtam már. De akkor hogyan legyen tovább? felltettem magamnak a kérdést, akkor megint egyedül maradok? Végül mégis úgy döntöttem, hogy megadom neki a számom, fel is hívott.
Már első alkalommal mondta, hogy Németországban dolgozik, ritkán jön haza, de ha hazajön, minden percet kihasználunk egy személyes találkán. Azóta sokszor randiztunk, szimpatikusak vagyunk egymásnak, egy a gondolkodási, érdeklődési körünk.
Sokszor elhangzik ,a hiányzol, a SZERETLEK szó. Már ott tartunk, hogy eltöltünk egy csodálatos wellness hétvégét és úgy fogunk hazajönni,hogy egy gyűrű fog az ujjamon ragyogni. 
Meg szeretném köszönni a társkereső munkatársainak, hogy rám talált általuk a BOLDOGSÁG, a SZERELEM... Köszönöm szépen, kívánok innen mindenkinek sok sikert, kitartást és majd rájuk fog találni a szerelem, csak egy kis türelem kell hozzá...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése