-

2014. október 14., kedd

Miből látszik ha véget kell vetni a kapcsolatnak?

Előfordulhat, hogy annak ellenére, hogy fontos számodra a párod, valami megváltozik. Összegyűjtöttük milyen jelek utalnak arra, hogy talán meg kell fontolnotok a szakítást. Azidő múlásával bonyolultabbá válnak a dolgok...


1. Nem várod izgatottan, hogy beszámolj a napi eseményekről, vicces történetekről a párodnak

Persze, senki sem beszéli ki a partnerével másodpercre pontosan, hogy mi történt vele aznap, de ha már a legérdekesebb vagy viccesebb eseményeket sem akarod megosztani vele, akkor lehet, hogy baj van.

2. Más értékeket tartotok fontosnak

A pénz, a vallás, a családról és a házasságról mindenkinek más-más elképzelései vannak és máshol helyezi el az értékrendjében. Például ha valaki nem tudja elképzelni, hogy gyerekeket vállal, akkor ez az nagy valószínűséggel idő előrehaladtával sem fog megváltozni.

3. Inkább a barátaiddal töltöd a szabadidődet

A baráti kapcsolatok is fontosak, de ha már a pároddal nem szívesen mozdulsz ki, inkább minden szabadidődet a közelebbi vagy akár távolabbi ismerősökkel töltöd, akkor gond lehet.

4. Ritkulnak az ölelések és a csókok

A legfontosabb mérőeszköze a kapcsolat intenzitásának a fizikai kapcsolat: mennyiszer ölelitek, csókoljátok meg, magyarul kívánjátok meg a másik közelségét.

5. Nem szívesen találkozol a barátaival...

...és ő sem szereti a hozzád közelálló embereket. Mivel a baráti társaságok valamilyen szinten a hasonlóságra alapulnak, ezért jelent valamit, ha nem szeretitek a másik ismerőseit, barátait.

6. Már nem figyelsz arra, hogy hogyan nézel ki

A párkapcsolat fizikai aspektusa, bár sokszor nem valljuk be maguknak sem, nagyon fontos. Elég rosszat jelent, ha már nem érdekel, hogy elbűvöld a párodat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése