-

2014. október 13., hétfő

Néha próbáltuk lassítani a tempón, de rájöttünk, hogy már rég nem mi irányítjuk az eseményeket - Berci sikersztorija a Cronoson

Berci és Kriszti történetéből megtudhatjuk, hogy egy rosszul sikerült házasság után is újra lehet kezdeni az életet. Olyan életet, ahol már új házasságról és közös gyermekről álmodunk.


Fél éve regisztráltam a weboldalon. Épp a megfelelő időszakban ismertem meg Krisztit, aki egy nap, regisztrálást követően - miután a férje elhagyta - máris kölcsönös szimpátiát érzett irántam. 
Közel két hét levelezgetés után randiztunk. Közben én a gyerekeimmel elutaztam a Balatonra, de megbeszéltük Krisztivel, hogy ha törik, ha szakad, mi 10 nap múlva, amikor visszatérek újra megismételjük a találkozást.

A külön töltött idő alatt észrevettük, hogy a telefonok sűrűsödnek közöttünk, a vágy pedig fokozódott.
Mikor újra találkoztunk a kirobbanó szenvedély átvette a hatalmát kettőnk között.
A kezdeti szimpátia egyik napról a másikra alakult át vonzalommá majd szerelemmé. 

Néha próbáltuk - félig tudatosan - lassítani a tempón, de rájöttünk, hogy már rég nem mi irányítjuk az eseményeket, hanem azok irányítanak minket. 

Gyakorlatilag együtt lakunk, és terveket szövögetünk házasságról és közös gyerekről. Egyelőre itt tartunk. Minden jó és szép, várjuk az újabb csodákat a kapcsolatunkban, mert mindketten csodaként éljük meg, ami velünk történt és történik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése