-

2019. október 21., hétfő

„A távolság áthidalható” - Judy és Ferenc sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Optimális esetben úgy indul egy kapcsolat, hogy már a legelején minden egybevág, minden stimmel, minden egyezik, minden tökéletes, nincs semmi akadály, amit a későbbiekben esetleg el kell hárítani.



„A távolság áthidalható” - Judy és Ferenc sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Nos, létezik ilyen optimális eset? Létezik, de egy kapcsolatra általában nem ez a jellemző. Megénekelték már százszor, ezerszer, hogy ami igazán számít, az, hogy a két fél szeresse és tisztelje egymást, minden egyéb csak másodlagos, és általában könnyűszerrel megoldható.


Judy és Ferenc esetében ezt a „másodlagos” „problémát” a köztük lévő távolság jelentette. Már több ízben bebizonyosodott, hogy a távolság gyakorta nem is olyan nagy, mint elsőre látszik, illetve hogy mint minden más, ez is elhárítható, ha nagyon akarjuk…

És ők ketten nagyon akarják...

„Nehezen indult, mert a megadott távolság kétszerese az általunk megszabott km-nek. Nem hagytam annyiban, újra írtam neki. Szimpatikusak voltunk egymásnak, hamar megtaláltuk a közös hangot, mindketten szeretjük a verseket, hasonló az értékrendünk is. Találkoztunk, minden stimmelt. Aztán ismét találkoztunk, és kialakult valami közöttünk, amit már érzelmek is kísérnek. Most azon dolgozunk, hogyan oldjuk fel a távolságot, hogy minél több időt tudjunk együtt eltölteni. Amennyiben ez a kapcsolat hosszabb távon is működik, van rá hajlandóság bennünk, hogy közelebb éljünk egymáshoz, akár együtt is.”

Kívánjuk, hogy mielőbb teljesüljön, amin „munkálkodtok”, és sok boldogságot kívánunk Nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése