-

2019. október 16., szerda

A legjobb idézetek első randira

Az első találkozás mindig a legizgalmasabb találkozás. Ha te is társkereső vagy, akkor át fogod érezni ezeket a gondolatokat, amiket akár a randipartnerednek is elküldhetsz.






"Mindig az a legjobb randi, ami véletlenül jön össze. Amit nem tervezel, hanem élvezel és addig tart, amíg feljön a nap."


Olivia Wilde

"Olyan ez a randizás, mintha egy aláaknázott virágos mezőn sétálna az ember, és amikor épp lehajol, hogy megszagoljon egy ibolyát, az jól felrobban."

Rácz Zsuzsa

"Nehéz randizni, amikor pontosan tudod, hogy a pasi mire gondol. Nagyon sokszor, ismerve a férfi pontos gondolatait, kitöröl minden vágyat és szeretetet."

Charlaine Harris

"Ha nem mérnéd fel a kapcsolat jövőjének statisztikai valószínűségét minden egyes alkalommal, amikor találkozol valami fickóval, hanem egyszerűen csak randiznál azokkal, akikre gerjedsz, néhanapján akár jól is érezhetnéd magad."

Jennifer Crusie

"Minden elválás egyúttal találkozást jelent máshol."

David Herbert Richards Lawrence

"Kalapál, amikor rá gondolsz. Kalapál, amikor látod őt. Kalapál, ha várod a találkozást, és kalapál, amikor róla álmodsz. Kalapál. És nem tudod az okát. Nem tudod megfejteni, miért kalapál oly hevesen a szív. Pedig egyszerű. Mert KÉT szív dobban együtt. Egyszerre. A tiéd és az övé. Benned és benne."

Csitáry-Hock Tamás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése