-

2019. szeptember 11., szerda

Egyedül, apaként társat keresni...

Szokatlan, igaz? A legtöbb esetben váláskor a gyerekek az anyukájuknál maradnak. De mi történik akkor, ha a férfi neveli a kicsiket? Ebben a nehéz helyzetben még bonyolultabb a társkeresés.



Egyedül, apaként társat keresni...

Azok az apukák, akik válás vagy a feleségük halála miatt egyedül maradnak a gyerekükkel vagy a gyerekeikkel, sok esetben furcsa, csodálkozó pillantásokkal kísérve vetik bele magukat újra a társkeresésbe.
Pedig sokuk szerint nincs is ebben semmi különleges vagy furcsa, sem csodálatra méltó. Sokan azt sem szeretik, ha “új típusú” férfiaknak bélyegzik őket, akiknek a gondolataik csak a ház körüli teendők körül keringenek.

" a gyerekeket egyedül nevelő szülők közt nincs különbség"

Pedig a gyerekeket egyedül nevelő szülők közt nincs különbség, legyen akár nő vagy férfi az illető, ugyanazokkal a problémákkal fog szembesülni, ha társat keres. A legnagyobb probléma pedig az időhiány.

Mint mindenki másnak, egy egyedülálló szülőnek is szüksége van a szerelemre, a szüksége van arra, hogy találkozzon új emberekkel és randizzon, hogy kilépjen a szürke hétköznapok világából időnként.

Időhiány

Ha az időhiányt sikerült leküzdeni és ismerkedésre alkalmas helyet is találtál, akkor le kell küzdened a nők többségében kialakult ellenérzést, ami a gyerekes apukákkal kapcsolatban kialakult. Ugyanis a párkereső hölgyek többsége úgy gondolja, hogy a társkeresés önmagában is elég komplikált, nem kell még tovább bonyolítani azzal a helyzetet, hogy olyan férfit választanak, akinek már vannak gyerekei. Ezt különösen azok a nők gondolják így, akiknek még nincs gyerekük, de szeretnének. De tapasztalataink szerint, ha elnyered a tetszését a szimpatikus hölgynek, akkor másodlagos lesz, hogy van-e már gyermeked vagy sem… Ne felejtsük el, hogy a nők többsége már előre látja, szereti elképzelni ismerkedéskor, hogy vajon milyen apa lenne a randipartnerük. Hihetetlenül vonzó lehet a számukra, ha látnak a lányoddal vagy a fiaddal együtt, ebből messzemenő következtetéseket tudnak levonni a jövővel kapcsolatban.

Az akadályok leküzdése

A neheze az után fog következni, hogy eldöntöttétek szeretnétek komolyan együtt lenni. Jól meg kell tervezni a gyerekeknek történő bemutatkozás időpontját és körülményét, ezt semmiképpen sem szabad elkapkodni. Lassan építkezzetek és meglátjátok, együtt le tudjátok küzdeni az akadályokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése