-

2019. augusztus 26., hétfő

„Eltalált fotó és Bálint-nap” - Ju és Pjotr sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Van, aki részletesen megtervezi az első találkozást, van, aki hagyja, hogy menjenek a dolgok, ahogy szeretnének, és majd csak lesz valahogy...



 „Eltalált fotó és Bálint-nap” - Ju és Pjotr sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Az alábbi üzenetet olvasva láthatjuk, hogy Ju és Pjotr esetében az utóbbiról volt szó... és végül minden úgy alakult, ahogy kellett.


Persze rásegíthetett egy kicsit a Valentin-nap, valamint a fotó az adatlapon az újonnan regisztráltak között... meg még sok minden más. Többek között a szimpátia egymás iránt :)

„Semmi extra. Regisztráltunk. Én próbáltam mással, jártunk, de ő elmaradt valamiért. Talán nem volt még felkészülve, holott jónak tűnt az indulás. Amikor úgy döntöttem, hogy tovább keresek, az újonnan regisztrálók között akadt meg a szemem a képei egyikén. S innen kezdett ő érdekelni. Elég gyorsan mentek az üzenetváltások, ám a telefonos ismerkedés nem volt annyira gördülékeny. Mégis elhívtam találkozni valamiért. Volt egy érzés, ami kíváncsivá tette személyét. Véletlen az egybeesés, de Bálint nap volt, február 14. Az utolsó órában elkezdtem agyalni, hogy egyáltalán miről fogunk beszélni, nem volt 1 órányi téma ötletem sem. Aztán találkoztunk egy plázában, s leültünk kávézni. 4 óra beszélgetés után sétáltunk egyet. Ekkor volt az áttörés, majd újabb 4 óra múlva csak azért nem maradtunk tovább együtt, mert dolgoznom kellett menni. 2 nap után újra találkoztunk, majd azóta, amikor csak lehet. :)”

Minél több találkozást és sok boldogságot kívánunk Nektek mi is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése