-

2019. július 1., hétfő

„Ha a menetrendnek megfelelően mennek a dolgok...” - Hópehely és Fordászpisti sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Gyakran emlegetjük, és régebbi blogbejegyzéseinkben már mi is többször megemlítettük, hogy létezik egy optimális menete a dolgoknak, amelynek elérésére vagy legalábbis megközelítésére mindannyian sóvárgunk, illetve törekszünk.



„Ha a menetrendnek megfelelően mennek a dolgok...” - Hópehely és Fordászpisti sikertörténete a Cronos Társkeresőn

A vonatok és a buszok is előre megszabott menetrend szerint közlekednek, és ha késések, fennakadások vagy egyéb változások történnek, akkor bosszankodunk, esetleg elveszítjük a bizalmunkat az adott közlekedési formában. Sokan így vannak ezzel a társkeresésben is: ha nem úgy történik az ismerkedés, ahogy annak „történni kell, mert ez a papírforma”, akkor „megette a fene az egészet...”


Ám ha minden úgy megy előre cifrázás és bonyodalmak nélkül, ahogy azt egy internetes társkereső oldalon el lehet várni, akkor minden a legnagyobb rendben! Hópehely és Fodrászpisti esetében minden gördülékenyen, az „előírtaknak” megfelelően zajlott.

„Itt a Cronos oldalon írtam egy bemutatkozó levelet. Ebből egy levélváltás alakult ki. Telefonszámot cseréltünk. Beszélgettünk néhány napig. Megbeszéltünk egy személyes találkozót, ami kiválóan sikerült. Azóta együtt vagyunk.”

Kívánjuk Nektek, hogy nagyon sokáig legyetek együtt boldogságban!

Ahogy annak lennie kell!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése