-

2019. június 26., szerda

8 férfitípus, akivel találkozhatsz egy online társkeresőn

Neked ki a legszimpatikusabb, a vicces, a félénk? És kitől rettegsz a legjobban, a Don Juan-tól vagy attól a társkeresőtől, akinek egyáltalán nem szerepel a tervei között a személyes találkozó.

 


6 férfitípus, akivel találkozhatsz egy online társkeresőn

 

Ha már rutinosan mozogsz az online társkereső oldalakon, akkor biztos Te is felállítottál már fejben egy csoportosítási rendszert, aminek segítségével be tudod skatulyázni a többi társkeresőt. Nem feltétlenül kedves dolog és nem is feltétlenül előremutató, mindenesetre a kezdő párkeresőknek jól jöhet, ha már pár apró jelből sikeresen felismerik, kivel is leveleznek, csetelnek és mire számíthatnak tőle...


A függő

Lehet, hogy nemrég vált el vagy ért véget egy hosszabb párkapcsolata, ő az, aki lubickol az online társkeresőkön, mint hal a vízben. Ne lepődj, meg, ha több oldalon is összefutsz vele. A profilja általában rendezett, gondosan figyel arra, hogy a legelőnyösebb fotókat töltse fel magáról és indulhat is a vadászat.

A lemaradó

A negyvenedik születésnapi gyertya felé közelítve feltűnik neki, hogy a barátai közül ő az egyetlen, akinek még nincs felesége. Hirtelen elkezdi zavarni, ezért regisztrál egy párkereső oldalra. A jó hír az, hogy tényleg komolyan gondolja a társkeresést, a rossz pedig az, hogy fogalma sincs, hogy kivel tudná elképzelni az életét, ezért mindenkinél bepróbálkozik.

A profi

Rendezett, gondosan kitöltött profil, műtermi fotókkal díszítve. A levelei gondosan megformázottan és fogalmazva érkeznek. Komolyan veszi, akár a munkáját… Már, ha van neki.

A komédiás

A barátai szerint vicces, ezért erre építve próbál meg csajozni. Kínos és erőltetett poénok áradata vár, ha levelezésbe kezdtek, vagy ha találkoztok. A mentségére legyen mondva. lehet, hogy csak zavarában viselkedik így…

A gyors

Nem olvasgat bemutatkozó szövegeket, bárkinek ír, aki kicsit is szóba jöhet neki… A profiljára előszeretettel ír olyan szöveget, amiből kiderül, hogy mennyire szenvedélyes és, hogy mennyire fontos ez számára a nőkben is. Ha ír, akkor a mondatai közé szívesen bújtat kétértelmű megjegyzéseket is…

 A hazudozó

Ezer éves fotók, lefaragott kilók és életkor, pár utalás arra, hogy mennyit keres és, hogy milyen luxuskörülmények között él. Szerencsére ő is tisztában van vele, hogy hazugságban él, ezért valószínűleg nem fogja a személyes találkozással rabolni az idődet.

Az eltűnés nagymestere

Az első pár hét után tényleg úgy érezheted, hogy van abban valami, amikor azt mondja, hogy olyan, mintha hosszú évek óta ismernétek egymást. Intenzív levelezési csata és rengeteg remény fűzhet hozzá. Aztán a végén se szó se beszéd eltűnik. Az egyetlen megoldás, hogy elkerüld a csalódást az az, ha minél hamarabb személyes találkozót kérsz.

A tökéletes pasi

Igen, léteznek. Létezik valaki, aki tökéletesen illik hozzád.Hidd el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése