-

2019. július 24., szerda

10 tipp, hogy felismerd az elköteleződésfóbiás társkeresőt

Sokan panaszkodnak az online társkereső szolgáltatásokra, pedig lényegében az azokon kialakuló közösségek is formálják, emelik vagy csökkentik a színvonalukat. Sajnos az kivédhetetlen, hogy olyanok is regisztráljanak, akik tulajdonképpen nem is gondolják komolyan a keresést, de azért lehet tenni, hogy ne fecsérelj el túl sok időt a bizonytalankodókra.10 tipp, hogy felsimerd az elköteleződésfóbiás társkeresőt
Mielőtt belevágnánk, egy dolgot jó, ha tisztázunk: vannak olyan társkeresők, akik tudják, hogy még nem állnak készen az elköteleződésre és vannak azok, akik vágynak rá, hogy komoly kapcsolatot alakítsanak ki, de valamiért képtelenek erre.


Ez utóbbi kategóriába tartozók kemény önismereti munkával eljuthatnak arra a szintre, ahol már képesek lesznek elköteleződni. De fontos, hogy ez saját döntésük kell, hogy legyen. Megváltoztatni nem tudsz senkit…

Tudnod kell, hogy ha egy elköteleződéstől tartó nővel vagy férfival jössz össze, akkor rád is kemény munka vár, rengeteg türelemre lesz szükséged. Fontos, hogy ha nem látsz fejlődést rajta, akkor azt a párkapcsolatotok fogja bánni. Ebben az esetben gyakori a szakítás is, nem árt felkészülnöd rá.

Első pillantásra a kapcsolatfüggő és az elköteleződéstől tartó társkeresők nagyon különbözhetnek. De ha jobban átgondoljuk, akkor rájövünk, hogy mindkettőjüknek gondjai vannak az intimitás megélésével, az ezen való munka összeköti őket.

Ha egy párkapcsolatban az egyik fél tart az elköteleződéstől, a másik pedig kapcsolatfüggő, de mindketten szeretnének a fejlődés útjára lépni és ebben támogatják is egymást, akkor van esély egy teljesértékű kapcsolat kialakítására.

Ha úgy gondolod, hogy nem tudsz alkalmazkodni az elköteleződéstől tartó társkeresőkhöz, akkor itt van 10 egyszerű tipp, amivel ki tudod szűrni már az ismerkedés szakaszában, ki az, aki még nem áll készen arra, hogy Veled legyen:

1. Általában nyitott a jobb lehetőségekre, például nem törli magát a társkereső oldalakról, ahova már évek óta fel van regisztrálva...

2. Kerüli a párkapcsolat felcímkézését, nem mondja ki, hogy „egy pár vagyunk”, nem veri nagy dobra és nem nevezi nevén a köztetek alakuló viszonyt.

3. Nem dolgozta fel a múltbeli sérelmeit, nehezen beszél ezekről.

4. Másokat hibáztat a problémákért, nem vállal felelősséget. Például egy korábbi kapcsolatában az exét teszi felelőssé mindenért.

5. Nehezen tartja meg a szavát, nem mindig a legbecsületesebben jár el.

6. Jön és megy, nem tudja, pontosan mit akar.

7. Hamar csügged az érdeklődése a szex irányába.

8. Nehezen hoz döntéseket, tart attól, hogy rossz döntést hoz.

9. Nem bízik magában, fél, hogy nem tudja irányítani a dolgokat.

10. Eltűnik mindenféle magyarázat nélkül.

1 megjegyzés:

  1. Gortaíodh agus briseadh croí mé nuair a tháinig fadhb mhór chun cinn i mo phósadh seacht mí ó shin, idir mise agus mo fhear céile. chuir sé an cás chun na cúirte le haghaidh colscaradh. Dúirt sé nár theastaigh uaidh fanacht liom arís, agus ní raibh grá agam dom a thuilleadh. Mar sin pacáil sé amach as an teach agus chuir sé orm féin agus mo pháistí dul trí phianta tromchúiseacha. Rinne mé mo chuid deiseanna ar fad chun é a thabhairt ar ais tar éis go leor déirce, ach bhí gach rud míshásta agus dheimhnigh sé go ndearna sé a chinneadh agus níor theastaigh uaim é a fheiceáil arís. Mar sin, tráthnóna amháin, nuair a tháinig mé ar ais ón obair, bhuail mé le seanchara liom a chuir ceist orm faoi mo fhear céile. Mar sin mhínigh mé gach rud dó, agus mar sin dúirt sé liom gurb é an t-aon bhealach ar féidir liom mo fhear céile a fháil ar ais ná cuairt a thabhairt ar theilgean litrithe darb ainm DrIgbinovia, toisc gur oibrigh sé dó freisin. Mar sin níor chreid mé i litriú riamh, ach ní raibh aon rogha agam ach a chomhairle a leanúint. Ansin thug sé dom an seoladh ríomhphoist doctorigbinovia93@gmail.com den chaip litrithe a thug sé cuairt air. Mar sin an mhaidin dár gcionn chuir mé ríomhphost chuig an seoladh a thug sé dom, agus dhearbhaigh na riachtanais litrithe dom go bhfaighidh mé mo fhear céile ar ais an dá lá. Ráiteas iontach !! Níor smaoinigh mé riamh agus labhair sé liom agus dúirt sé liom gach rud is gá dom a dhéanamh. Ansin an mhaidin dár gcionn, mar sin ionadh, d'iarr mo fhear céile nár ghlaoigh orm an 7 mí seo caite mé a fhógairt go raibh sé ag teacht ar ais. Cé chomh hiontach! Mar sin bhí sé mar sin tháinig sé ar ais an lá céanna, le go leor grá agus áthais, agus ghabh sé leithscéal as a dhearmad agus as an bpian a chuir sé orm agus ag ár bpáistí. Ón lá sin i leith, bhí ár gcaidreamh níos láidre anois ná mar a bhí sé cheana, le cabhair DrIgbinovia Mar sin rachaidh mé i gcomhairle leat má bhíonn aon fhadhb agat teagmháil a dhéanamh leis. glaoigh air nó cuir leis é ar Whats-app: +2348144480786 a bhuíochas mór do Drigbinovia ..!

    VálaszTörlés