-

2019. július 17., szerda

Néhány tanács randizáshoz

Régen randiztál? Kétségbeesetten keresed az Igazit, de valami mindig félresikerül? Ha megfogalmazódott benned egy igen, akkor olvass csak tovább!



Néhány tanács randizáshoz

Összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot, amelyekre érdemes odafigyelned randi előtt. Lássuk hát!

 


Szakíts a múlttal

Aki folyamatosan a múltjába tekint vissza, megfossza magát a jelen csodáitól. A régi kapcsolataid mély sebet ejtettek a szíveden, amelyek még mindig fájnak, ennek ellenére ne hagyd, hogy a múlt kudarcai sötét árnyként kövessenek!

Felejtsd el a kifogásokat

Ha valóban szeretnéd megtalálni a nagy Őt, akkor ne keress menekülő útvonalat. A visszakozás, a randi lemondása különféle okokra hivatkozva egyértelműen elrettent.

Ne játszd meg magad

Mást úgysem tudsz hitelesen alakítani, csak saját magadat. Ne akar más bőrébe bújni egy sikeres randi reményében, mert az álarcok nem egy boldog párkapcsolat zálogai.

Ne legyél negatív

A nagybetűs randi előtt mindenképp csak pozitív gondolatokat ültess az elmédbe, és pozitívan tekints előre. Sokan megijednek már a randi fogalmától is, de gondolj arra, hogy egy kellemes csevej, tartalmas időtöltés kifejezetten pozitívan hat mindkettőtökre.

Ne félj a folytatástól

Ne rettegj attól, hogy Ő esetleg nem fog felhívni, nem fog keresni, mert ha ezekhez hasonló negatív gondolatokkal tömöd az elmédet, azok könnyen valóra válhatnak. Őszintén kezdj hinni a folytatásban, gondolkodj most is pozitívan!


Forrás: stylemagazin.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése