-

2018. október 10., szerda

Szerelmes filmidézetek minden alkalomra

Néha a saját szavaink elfogynak, ha az érzéseinket szeretnénk leírni, elmondani, különösen akkor ha a kiszemelt személy előtt kellene felfedni őket. Ezúttal filmes idézeteket gyűjtöttünk össze, hogy segítsünk ihletet meríteni.



Szerelmes filmidézetek minden alkalomra


Hozzád melyik áll a legközelebb? - 8 romantikus filmből, 8 idézetet gyűjtöttünk össze, hogy segítsünk szerelmet vallani. 


"Ha szerelmes vagy, azt hiszed, bőven van időd. De higgye el, nincs így. Ha esélye van szeretni (...), ragadja meg!"

(Mindörökké)

"Szeretem a mosolyát, a haját. Szeretem a térdét. Szeretem azt a szív alakú anyajegyet a melle fölött. Szeretem azt, ahogyan néha megnyalja az ajkát, mielőtt megszólal. A nevetését. Az arckifejezését, amikor alszik. (...) Szeretem, hogy miatta azt érzem, hogy minden lehetséges, vagy valami hasonlót, hogy érdemes élni."

(500 nap nyár)

"Van egy történet a görög istenekről. Azért teremtették az embert, mert unatkoztak, de mivel még mindig unták magukat, szerelmet is teremtettek. Többé már nem unatkoztak, így hát eldöntötték, maguk is kipróbálják a szerelmet. Legvégül megalkották a nevetést is, hogy mindezt kibírják."
(A szerelem bősége)

"Tudod, szerelem voltál neki első látásra. Mikor rólad beszélt, óva intettem. Azt mondtam, hogy nehéz lenne, hogy lehetetlenség. Azt tanácsoltam, hogy hagyja, és tudod mit mondott? Nem hagy ki valamit, ami remek lehet, csak mert egyszerre nehéz is. Ha rám hallgatott volna, a legcsodásabb dolgot hagyta volna ki."

(Hallgass a szívedre!)

"Az a csodálatos a szerelemben, hogy közben egész hamar kiismered a másikat. Ha igazi a szerelem, elkezded önmagad is a másik szemén keresztül látni, és ettől jobb leszel, és ez olyan, mintha egyenesen beleszeretnél önmagadba."

(Szeress, ha tudsz!)

"A szerelem hülyét csinál belőlünk: elcseréljük az egész életünket egyetlen boldog napért."

(Moulin Rouge)

"Nagy bátorság kell ahhoz, hogy szeress valakit és hagyd, hogy az viszontszeressen. De ha ismered a rossz dolgait, és mégis inkább elmenekülsz, semmiért sem lesz érdemes küzdened."

(Lagzi-randi)

"Csak hóbort, szeszély a szerelem? Nem! Halhatatlan, mint az örök igazság. Nem hervad, mint fiatalság múló virága, megterem kietlen tájakon, hol a természet fukar, hol a víz is alig, hol nincs reménysugár."

(Értelem és érzelem)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése