-

2018. június 25., hétfő

„A friss fű illata...” - Eszter és Laci sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Apróságok... néha bizony nevetséges apróságokon múlik, miként indul egy kapcsolat, hogyan folytatódik, és végül mivé válik... nos, a vélemények megoszlanak... miről is?



„A friss fű illata...” - Eszter és Laci sikertörténete a Cronos Társkeresőn


A társkereső oldal gyakran ajánl fel úgynevezett „generált” kérdéseket, amelyeket fel lehet tenni a másik félnek, hátha találkozik az ő érdeklődésével, és hátha úgy válaszol rá, hogy abból elindulhat valami... vannak, akik egyáltalán nem használják ezt a lehetőséget, vannak, akik még kapni sem szeretnek hasonló üzeneteket, ám előfordul, méghozzá nem is ritkán, hogy bizony betöltik a funkcióikat...


Eszter is úgy gondolta először, haszontalan üzenet érkezett egy sráctól... de végül mi lett belőle? Olvassuk csak!

„Sziasztok. Egy reggel kaptam egy üzenetet azzal a kérdéssel hogy szeretem-e a friss fű illatát. Gondoltam magamban, na, már megint valami élettelen próbálkozik. Aztán pár nap után mégiscsak válaszoltam neki, és igennel. Mire ő nyomban válaszolt, és elkezdtünk viccelődni. Először csak telefonon beszélgettünk, aztán áttértünk a videóhívásra, minden tökéletes volt. Aztán találkoztunk, és szerelem volt első látásra. 2018/04/30 óta vagyunk együtt. :)

Mi is sok boldogságot kívánunk nektek!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése