-

2018. június 20., szerda

Egy igazi nő ismérvei

Nem, nem az arany barnára sült kilométeres combok és nem is a megzabolázhatatlan hajzuhatag vagy a kacér mosoly szerepel ezen a listán...



Egy igazi nő ismérvei

Hát akkor mi? Az olyan tulajdonságok, amikkel csak egy igazi nő rendelkezik.


Ő  saját maga legjobb barátja

Aki szereti magát, sokkal kevesebbet foglalkozik az olyan dolgokkal, mint hogy kényelmetlenül vagy kínosan érezze magát egy szituációban, és ez kívülről is látszik.

Megbocsát magának

Hiszen tudja, hogy ő sem hibátlan. Hogy vannak rossz napjai, hogy néha sértő dolgokat mond, heves, vagy éppen elfelejti a szülinapokat. De ha ezek megtörténnek, nem marcangolja magát hónapokig, hanem elfogadja, hogy ő is emberből van és megbocsát magának.

Örökké tanul

A tudás sokkal többől áll, mint egy egyetemen szerzett oklevél. Ezt egy okos nő tudja, és a nehéz időket lehetőségként fogja fel, amikből mindig lehet tanulni. Pontosan tudja, hogy egy gyönyörű elme többet ér, mint egy hibátlan test, hiszen míg a test öregszik, a megszerzett tudásunkat nem veszi el tőlünk senki.

Köszönetet mond

Egy minőségi nő nem csak maga miatt vált azzá. Pozitív példák, mentorok kísérik végig életét, akikre felnézhet, és ezért mindig hálás lesz nekik.

Mások sikerét is ünnepli

Egy igazi nő nem csak a saját, hanem mások sikereinél is pezsgőt bont, nem pedig azon agyal, hogy miért nem vele történt ez a szuper dolog.

Forrás: stylemagazin.hu   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése