-

2018. június 27., szerda

Amit a magabiztos nők nem viselnek el egy kapcsolat során

Ha egy határozott és önálló nőt sodor utadba az élet lehet, hogy a következő lépésed az azon való agyalás lesz, hogy miként tarthatod meg őt. Egy ilyen nőnek ugyanis térre van szüksége ahhoz, hogy kibonthassa szárnyai, így nem csoda, ha néha megijedsz, hogy mi lesz, ha túl messzire repül, és nem talál vissza hozzád.



Amit a magabiztos nők nem viselnek el egy kapcsolat során


Egy magabiztos nőnek magasak az elvárásai, és ha nem kapja meg a tiszteletet egy kapcsolatban, akkor bizony összecsomagolja a ruháit és emlékeit, továbblép. Ha egy ilyen nő mellett hajtod álomra a fejed, akkor tudnod kell, hogy mik azok a dolgok, amikre figyelned kell, ha még sokáig szeretnél mellette ébredni.


Ne légy vele tiszteletlen

A tisztelet egy egészséges párkapcsolat alapja, mely mindkét oldalról természetes kellene, hogy legyen. Egy erős nő tisztában van azzal, hogy mennyit ér, és nem fogja tolerálni, ha nem ennek megfelelően viselkedsz vele. Mindig tisztelettel viseltetik majd irántad, de ugyanezt fordítva is elvárja.

Kezeld egyenlő félként

Egy nő minden esetben egyenlő félként kezelendő egy kapcsolat során. Ha szüksége van a segítségedre, hidd el, szólni fog. Ne gondold azt, hogy nem képes valamire, ne hagyd, hogy a társadalom által felállított játszmák, szerepek, a bevétele, a tanultsága, vagy a szociális helyzete határozza meg a kapcsolatotokat.

Ne akard irányítani

Ha a pár egyik fele hatalmat akar gyakorolni, akkor az egész kapcsolat megborulhat, és az egyébként szupernek induló dolgok igen hamar rossz irányt vehetnek. Egy erős nő hozzá van szokva, hogy vigyáznia kell magára és olykor egyedül kell szembenéznie a problémákkal, tehát ne próbálj helyette dönteni. Ez persze nem azt jelenti, hogy ő akarja átvenni a kormánykereket, csupán, hogy minden kérdésben teljes egyenlőségre törekszik, kiemelkedő kommunikációval egyetemben.

Ne állj hozzá negatívan

Persze mindenkivel megesik, hogy bal lábbal kel ki az ágyból, ami rendben is van. Egészen addig, amíg ez nem alakul állandósult állapottá. A negativitás mocsarába süppedni azonban nem csak taszító, de arra is késztetheti a másikat, hogy elmeneküljön az őt béklyóként lehúzó kezek ölelése elől. Ha mindig húzod a szádat párod ötleteire, gondolataira, vagy véleményére, nem valószínű, hogy sokáig elviseli majd.

Támogasd

Egy erős nő folyton töri valamin a fejét. Tudja, hogy mit akar, és azt is, hogy meg kell dolgoznia célja elérésének érdekében. Ha lehúzod és kritizálod őt, amikor megosztja az álmait veled, úgy érzi majd, mintha arcon vágtad volna. Ha nem állsz mellette, és nem támogatod élete nagy lépéseinél, hidd el, találni fog mást, aki az első sorban áll majd, boldogan nézi, ahogy tündököl, és hangosan éljenez minden győzelménél.

Forrás: stylemagazin.hu   



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése