-

2018. május 2., szerda

Amiért a férfiak nehezen kezelnek egy őszinte nőt

Az őszinteség előnynek tűnhet, ám manapság sajnos az emberek nem igazán vannak hozzászokva ahhoz, hogy valaki egyenesen a szemükbe mondja, amit gondol.Amiért a férfiak nehezen kezelnek egy őszinte nőt

Sok férfi úgy gondolja, hogy a nőknek visszahúzódó, félénk teremtményeknek kellene lenniük, pont ezért nehezen viselik, ha egy olyan nő toppan az életükbe, akinek bizony van véleménye és nem akarja magában tartani azt. De miért is jelenthet ez problémát? 


Brutálisan őszinte nő, jó szándékkal 

Bár néha túl nyersnek hathat az, ahogy egy egyenes nő reagál bizonyos élethelyzetekre, ez pont azért alakult így, mert már túlesett olyan problémákon, amit kizárólag őszinteséggel lehetett orvosolni. 

Kifejezi az elvárásait a jövőre nézve 

Az őszinteség kéz a kézben jár az érettséggel, így az ilyen kaliberű nő nem csak teng-leng, hanem tervez. Sok férfit megijeszt az ilyesfajta határozottság, pedig egy komolyabb kapcsolat és sikeres jövő titka, ha tudunk beszélni az elképzeléseinkről. 

Kérdez 

Hiszen szeret tisztán látni. Már az első randin sem fél komoly kérdéseket feltenni, amire őszinte választ vár. 

Nem söpri szőnyeg alá a problémákat 

Nyugodtan és határozottan hozakodik elő azzal, ha valami zavarja. Megoldást akar, nem pedig a homokba dugni a fejét. Bár ez elsőre ijesztően hathat, hosszú távon megtérül. 

Túlzottan független 

A legtöbb férfinak szüksége van arra, hogy azt érezze ő a segítségre szoruló lány megmentője, azonban egy határozott nő nem szorul megmentésre. Ha egy ilyen nővel kerül kapcsolatba, a férfinak el kell fogadnia, hogy egymás mellett kell haladniuk, nem pedig a másikat maguk után húzva. 

Nyíltan beszél az előző kapcsolatairól 

A legtöbb férfi nem akarja hallani, hogy kik előzték őt meg a sorban, de egy őszinte nő nem akar újra és újra ugyanazzal a problémával szembekerülni, pont ezért játszik nyílt lapokkal. A férfi tudtára akarja adni, hogy mik azok a dolgok, amiket mindenképpen el kell kerülnie a kapcsolatban. 


Forrás: stylemagazin.hu  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése