-

2018. április 25., szerda

Tanácsok, amiktől jobb társ lehetsz

Ugye ez a célunk? Boldogabbá tenni párunkat, redukálni a hétköznapi konfliktusokat és törekedni rá, hogy egy harmonikus kapcsolat miliőjét élvezhessük. Azonban, mind tudjuk, hogy ez közel sem olyan egyszerű.



Tanácsok, amiktől jobb társ lehetsz

Egy ilyen párkapcsolatban rengeteg munka van, a reggeli kávé elfogyasztásától egészen az esti közös fogmosásig. Mi, nők épp oly hajlamosak vagyunk elkényelmesedni vagy rossz szokásokat kialakítani, mint kedveseink. Sikerült összegyűjtenem azonban pár tanácsot, amelyek megfogadásával könnyen a kedvükben járhatunk, anélkül, hogy teljes mértékig megismernénk és megértenénk a férfi lelkek rejtelmeit.


Tiszteld a cuccait!

Úgy gondolom, már mindannyian éreztük a bizalmatlan, aggódó szempárt magunkon, miközben dressinggel nyakon öntött salátát ráztunk össze, vagy a sminkcuccainkkal zsonglőrködtünk kedvesünk autójában, a belvárosi forgalomban. Ha ránk szólnak, kicsit értetlenkedünk vagy duzzogunk, mert ugyan már, az csak egy kocsi, mi meg életük szerelmei vagyunk. Ilyenkor azonban eszünkbe kell, hogy jusson, mi miként reagálnánk, ha kedvenc ruhadarabunkat használná poháralátétként vörösborának a párunk…és az csak egy ruha. : )

Tiszteld az idejét!

Igazából erre minden tanács kitér egy kicsit, ugyanis szinte állandó konfliktusforrás lehet késlekedő, ráérős jellemünk. Szóval fontos megértenünk azt, hogy a velünk töltött idő, és a várakozással töltött idő számukra nem ugyanazt jelenti.

Ne mondj nemet a szexre!

Akármilyen klisésen hangzik, érdemes megfogadni. Ebben az esetben megint azt javasolnám, képzeljük el, mi hogyan dolgozzuk fel a visszautasításokat. Hiszen minden alkalommal kicsit sérül a nőiességünk, és keressük az okot, amiért a társunk már kevésbé talál vonzónak minket. Tehát amellett, hogy az önbizalmukat karbantartjuk, a spontán együttlétek bizonyítottan fokozzák a férfi elégedettségét is kapcsolatával.

Ne akard megváltoztatni!

Ez a tanács talán megint közhelyesen hangozhat, de itt nem csupán egy férfi rossz szokásairól beszélünk, hanem a múltjáról, családjáról, barátairól és terveiről. Pontosan. Ezeket ugyanis mind magával hozza a kapcsolatunkba és nagyrészükön változtatni aligha tud. Ha nem tudjuk elfogadni, aki volt, és nem tudunk bízni a döntéseiben a jövőjét tekintve, talán mi sem illünk bele a képbe. Abban pedig biztos vagyok, hogy egy férfi, akit támogatnak, elfogadnak és ösztönöznek, hálás lesz érte.

A fiú buli, az fiú buli!

Így hát, ha szívünk választottja közli, hogy az estét a barátaival szándékozik tölteni, és az eseményre elfelejt meginvitálni bennünket, nem tanácsos váratlanul mégis felbukkanni. Az indok egyszerű: közel sem biztos, hogy ő nem kíváncsi ránk, vagy zavarnánk az éjszaka folyamán bármiben. Sokkal inkább arról lehet szó, hogy a barátait feszélyezné jelenlétünk. Ők ugyanis nem velünk tervezik megbeszélni a tegnapi focimeccset, párkapcsolati problémáikat és nem a szemünk láttára szeretnék az asztal alá inni magukat. A felsoroltak miatt tehát, sokkal jobb ötlet egy kis időt magunkra szánni ilyenkor, azután pedig bemelegíteni az ágyban a helyet a csavargónak.

Forrás: stylemagazin.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése