-

2018. május 9., szerda

Amiről nem is gondolnák a nők, hogy a férfiak megfigyelik rajtuk

A nők gyakran úgy gondolják, hogy a férfiak csak azzal foglalkoznak, hogy hogy néznek ki, mennyire adnak magukra, csinosak-e vagy sem, pedig ez egyáltalán nem így van.



Amiről nem is gondolnák a nők, hogy a férfiak megfigyelik rajtuk

Már első találkozásnál vannak dolgok, amiket megfigyelünk a nőkben, és amelyek alapján képesek vagyunk igen messzemenő következtetéseket levonni. 


Mosoly és nevetés – kevés olyan lenyűgöző dolog van, mint egy szép mosoly, vagy egy nő, akit meg tudunk nevettetni. Egyrészt szórakoztatónak és jó társaságnak érezzük magunkat ettől, ráadásul kellemes társaság is az illető. 

Illat – ez nem csak a nőknek fontos, hanem a férfiaknak is. Van az egészben egyfajta állatias, ösztönös dolog. Hiszen állítólag párt is ez alapján választunk. Úgyhogy érdemes tudni, hogy nagyon is figyelünk erre! 

Stílusérzék – elsőre azt gondolhatnánk, hogy ez csak a nőknek fontos, azonban a férfiak is észreveszik, ha valaki stílusosan öltözik, és kellő szépérzéke van. Ez nem azt jelenti, hogy mindig ultracsininek kell lenni, és magassarkúban tipegni, viszont ha valaki megtalálja a saját stílusát, amit kényelmesen és elégedetten tud viselni, az az egész kisugárzására hatással lesz. 

Hasonló gondolkodásmód – igenis fontos, hogy legyenek közös tulajdonságaink, ugyanis hasonló értékrend és ambíciók nélkül egyszerűen nem fog működni a kapcsolatunk. Ideig-óráig hazudhatunk magunknak erről, de jobb már az elején tisztán látni ezeket a dolgokat. 

Boldogság – ha valaki boldog, igazán felhőtlenül boldog, elégedett saját magával, és az életével, rendkívül vonzóvá tudja tenni az illetőt. Ráadásul képes ezt másokra is átragasztani, ami miatt még inkább szeretnénk a közelébe férkőzni. 

Anyagi helyzet – nem arról van szó, hogy szeretnénk már egyből a másik pénztárcájában turkálni, viszont egyrészt sokat elárul a másik fél személyiségéről az, hogy mennyire takarékos, vagy mennyire szeret költekezni, ráadásul jó kizárni azt a lehetőséget, hogy a hölgy esetleg csak a pénzünkre hajt. 


Forrás: stylemagazin.hu  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése