-

2018. április 4., szerda

Teendők, hogy rendbe hozzátok a kapcsolatotokat

Sok pár átesett már azon a szakaszon, amikor hirtelen unni kezdték egymást, és belesüppedtek a megszokás mocsarába.



Teendők, hogy rendbe hozzátok a kapcsolatotokat

Jó néhányan közülük azonban nem akarnak beletörődni ebbe az állapotba, inkább szeretnének mielőbb továbblépni. A kérdés az, hogy együtt, vagy külön-külön?!


Beszéljetek róla!

Rengeteg problémát megoldhat egy őszinte, nyílt beszélgetés! Valamit nem értesz? Valamivel megbántott téged? Mondd el neki, és magyarázd el, részletezd ki alaposan, hogy ő is átlássa a szituációt a te szemeddel, a te oldaladról! Ne csak vádaskodjatok, ítélkezzetek, beszélgessetek és harcoljatok egymásért! Egymásért, ne egymás ellen!

Változtassatok!

Úgy érzed, hogy a legnagyobb gondokat a megszokás eredményezi? Akkor változtassatok! Ha eddig mindig színházba jártatok, most menjetek el vacsorázni egy elegáns étterembe! Sétáljatok a parkban, menjetek el kirándulni, utazzatok, rendezzétek át a lakást, járjatok össze a barátokkal. A hangsúly a tenni akaráson, és az egymásra való koncentráláson van.

Beszéljetek szavak nélkül!

Az igazi lelkitársak szavak nélkül is megértik egymást. Próbáljátok meg kifejezni érzéseiteket a szemetek segítségével, hiszen nem véletlenül mondják, hogy a szem a lélek tükre! A tekintetünk nem tud hazudni! Ha túl sokat bántjátok egymást szavakkal, nyissatok egymás felé, és adjatok egy esélyt ennek a kommunikációfajtának is. Mit veszíthettek?

Mindig csináljatok valami szokatlant!

Ne várj a születésnapjáig, hogy meglepd őt valamivel! Minden pillanat tökéletes arra, hogy örömöt, boldogságot adjunk a másik számára. A várakozás csak ritkán jó, hiszen az idő csak megy és megy, sosem áll meg... Mindig is szerettétek volna kipróbálni magatokat gokartozás közben? Lepd meg két jeggyel, és vágjatok bele már a hétvégén! Sisakot fel!

Ne feledjétek a kezdeteket!

Az emlékek rendkívül hasznosak, hiszen nem csak tanulunk, de töltődhetünk, többek lehetünk általuk. Ha úgy érzed, hogy minden rossz, és sötét, gondolj a régi szép időkre, amikor határtalanul szerettétek egymást, és örömteliek voltatok! Emlékszel az első randira, az első csókra, az első közös utazásra? Idézd fel neki az emlékeket, meséld el, miért voltál akkor annyira boldog, hidd el, az ő arcáról is eltűnnek majd a szúrós pillantások!

Forrás: stylemagazin.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése