-

2018. március 28., szerda

Jelek, hogy egy igazi férfival van dolgod

Hol vannak a mai férfiak? Hát a virtuális, felnőtt kalandparkban, de ott vannak az utcán is, és "szépen", artikulálva, elmondják, mit csinálnának velünk és hol, szájukon át fröcsög a sok alpári, vulgáris, obszcén szó. Mielőtt a vezetéknevünkre kérdezne, már egyértelmű, világos szexre utaló üzeneteket pötyögtet az érintőképernyőn és azt javasolja „fussunk össze valamikor”, mert gyáva, érzelmileg éretlen, lélekben pedig infantilis ahhoz, hogy egy rendes randevút kérjen.   




Jelek, hogy egy igazi férfival van dolgod


Tanácsosabb nyitott szemmel, és kitárt szívvel járni, és megszívlelni az igazi férfi különös ismertető jegyeit. Az igazi férfi ismérveinek listáját a végsőkig tágíthatjuk. Mégis ez a néhány jel egyértelművé teszi számunkra a kellemes felismerést, hogy végre egy igazi férfival van dolgunk.    


 Ápolt, jó illatú, stílusos, igényes.  

Nem levelezőtársat keres. Tudja, hogy a sok szöveg és nulla akció unalmas, haszontalan fickóvá teszi. Ezért minél hamarabb személyes találkozást kezdeményez.   

Ha érdeklődik egy nő iránt, nem vár három napot, hogy felhívja. Hanem telefonál, vacsorára invitálja, asztalt foglal és bort választ. A vacsora végeztével hazakíséri.   

Ha szeretne újra látni, azt azonnal, kedvesen közli. Ha nem, azt világosan, de úriember módjára nyilatkoztatja ki, így nemleges szándéka azonnal érzékelhető, így elkerülhetők a későbbi félreértések, és hisztérikus, magyarázatot követelő női hívás- és üzenetbombák.   

Kinyitja az ajtókat, és felsegíti a kabátodat. Nem azért, hogy női gyengeséget hangsúlyozzon, hanem éppen ellenkezőleg, férfias erőt mutat, és azt, hogy törődik a számára fontos és szeretett emberek komfortérzetével.   

Természetes, hogy szívesen férkőzne az ágyadba, de fontosabb ennél, hogy először inkább az agyadban tegyen látogatást, vagyis megismerjen, megkedveljen, mint kedves, szeretetreméltó, vonzó emberi lényt. Tapasztalatból tudja, hogy a csábítás egy lassú, finom tánc, érdemes és izgalmas végighaladni a fázisain.   

Értékeli, ha egy nő kimutatja érdeklődését irányába, de csak ha mindezt finoman, és moderatóban teszi, nem pedig egy heves, fojtogató, kiéhezett némber szomjával. Vagyis udvarolni ő szeret, mióta világ a világ az udvarlás férfidolog.

 Forrás: stylemagazin.hu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése