-

2018. március 12., hétfő

„És elkezdett esni az eső...” - Mónika és Imre sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Levelezéssel indul, telefonszámcserével folytatódik, aztán jönnek a találkozások… ez egy átlagos internetes társkeresés menete, ismerős, ugye?



„És elkezdett esni az eső...” - Mónika és Imre sikertörténete a Cronos Társkeresőn

A szimpátia a legfontosabb. S természetesen az is, hogy mindkét fél türelmesen kívárja, mikor jön el az ideje a kapcsolat elmélyítésének.


Ezt az időpontot közös megegyezéssel is megállapíthatják a felek, ám jöhet egy véletlen esemény, egy apróság, amely sietteti egy keveset a dolgok természetes menetét.

Mónika és Imre esetében az eső segített be egy kicsit, hogy az a bizonyos idő eljöjjön…

„Úgy kezdeném, az egyik nap kaptam egy levelet, és válaszoltam az akkor még idegennek. Telefonszámot cseréltünk, mivel mind a ketten szimpatikusak voltunk egymásnak. Telt az idő, egyre többet beszélgettünk, és arra jutottunk, hogy jó lenne személyesen is megismerkedni. Találkoztunk egyszer-kétszer, és az ötödik alkalommal annyira elkezdett esni az eső, hogy felhívtam magamhoz. Nagyon sok a közös pont, és mivel imádjuk egymást, így mára már egy párt alkotunk. A családjaink elfogadták a másik párját, és most már az összeköltözésen törjük a fejünket. Köszönöm a lehetőséget és a sikert. Puszi! Imre és Mónika”

Mi is gratulálunk Nektek, és sok boldogságot kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése