-

2018. március 14., szerda

Apróságok egy boldog párkapcsolatban

Rohanunk, nagy dolgokat akarunk, reklámba illő románcot, télből nyárba vakációt, lánykérést nagy felhajtással, majd kisbabát a lakberendező által megálmodott gyermekszobába. Közben pedig megfeledkezünk arról, - ami egy szerelmi kapcsolatra különösen igaz – hogy nem a cél, hanem az odavezető út a legfontosabb.



Apróságok egy boldog párkapcsolatban

Hogy minden nap észrevegyük, milyen szerencsések vagyunk, hogy szeretnek, és mi viszont szerethetünk, íme néhány apróság, melyekkel kapcsolatunk szürke hétköznapjait is boldogabbá tehetjük.

 
Kéz a kézben

Akár csak bevásárolni mentek, vagy a parkot, erdőt járva hosszú sétát tesztek, soha ne felejtsétek el, hogy bármi is az, sokkal jobb kéz a kézben. Ezzel nemcsak összetartozásotokat fejezitek ki, de lépéseitek harmonizálásával könnyebben egymásra is hangolódtok.

Búcsúcsók

Lehet nyűgös a reggel, vagy ha későn is ért véget az éjjel, mindig szánjatok időt az elköszönésre. Egy érzéki ölelés és egy gyengéd búcsúcsók garantáltan feldobja majd a napotokat, és akárhányszor egymásra gondoltok, mindig eszetekbe jut majd ez a pillanat.

Köszönet

Soha ne felejtsétek el kifejezni a köszöneteteket, kedveskedjetek egymásnak. Ne vegyétek természetesnek, ha a másik kitakarít, főz, mos vagy elmosogat. A hibái ellenére is legyetek hálásak a másikért és alkalomadtán köszönjétek meg szorgalmát, kitartását, türelmét.

Babusgatás

A legrohanósabb napokon se felejtsétek el az ölelést, a simogatást és a szerelmes puszikat. A testi közelség segít megőrizni az intimitást, és minden lelki bajra gyógyír.

Csevegés

Időnként a beszélgetéseitek menetét irányítsátok a praktikustól a sablonos felé. A bevásárlólista összeírása és a számlák kimatekozása mellett beszélgessetek minél többet az érzéseitekről, félelmeitekről, álmaitokról és közös terveitekről; múltbéli kellemes emlékekről és vicces eseményekről. Séta közben, vagy ágyban, párnák közt, a lényeg, hogy minél jobban összehangolódjatok legbelül.

Megbecsülés

Kísérjétek figyelemmel egymás életét, és ne felejtsétek el kifejezni elismeréseteket, megbecsüléseteket a másik felé. A dicséret szólhat sikerekről, adottságokról, reakciókról… a lényeg, hogy őszintén tiszteljétek egymás érdemeit.

Kényeztetés

Annak, akit igazán szeretünk, természetes, hogy megadunk minden tőlünk telhetőt. De az évek múlásával sokszor csökken a figyelem és ezáltal a kényeztetés is. Ennek nem kell így lennie. Olykor-olykor lepjétek meg egymást egy gyertyafényes vacsorával, színházjeggyel, utazással, vagy csak egy kedvenc könyvvel, virággal, csokoládéval. Bármilyen elcsépelten is hangzik, létjogosultsága boldogságban mérhető.


 Forrás: stylemagazin.hu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése