-

2018. március 7., szerda

Amivel lenyűgözhetsz egy nőt

Az ellenkező nemet sosem egyszerű lenyűgözni, sőt függetlenül a másik fél identitásától, alapvetően nehéz megfejteni, hogy mi járhat egy másik ember fejében.



Amivel lenyűgözhetsz egy nőt

Vannak azonban olyan dolgok, amik nagy valószínűséggel a legtöbb embernek, sőt kifejezetten a legtöbb nőnek jól esnek, így összegyűjtöttünk néhány ilyen dolgot, amivel egy férfi jó eséllyel le tudja nyűgözni a nőket.


Ne szentelj neki túl nagy figyelmet – igen, egyből a trükkös résszel kezdjük. Nyilván egy lány, ha tetszel neki, azt szeretné, ha csak vele foglalkoznál, azonban sokkal vonzóbb leszel, ha úgy tűnik, hogy nem vagy teljesen oda érte. Nehéz megmondani, hogy hol van a megfelelő egyensúly… sok sikert!

Légy úriember! – szó sincs róla, hogy manapság ne lenne jó, vagy kívánatos igazi úriembernek lenni, sőt, abszolút lenyűgöző tud lenni, ha egy férfi odafigyel az olyan apróságokra, mint előre engedni egy nőt az ajtóban vagy segíteni neki a cipekedésben. Ezek kifejezetten megnyerő dolgok, így nem árt gyakorolni.

Hallgasd meg – a nők többnyire kifejezetten szeretnek sokat beszélni, és bár úgy tűnhet, hogy akár hallgatóság nélkül is jártatják a szájukat, biztosan nem sértődnek meg, ha egy kis figyelmet kapnak a hódolójuktól, aki nem vág a szavukba, vagy nem szakítja félbe őket.

Vedd elő a humoros oldalad – általában ha megkérdeznek egy lányt, hogy mi az, ami elsőre megtetszik neki egy férfiban, az első három válasz között szerepelni szokott az, hogy jó a humorérzéke. Ki vágyhat többre egy igazán szórakoztató partnernél?

Tarts szemkontaktust – elég könnyű elolvadni attól, ha a másik mélyen a szemünkbe néz, miközben beszélgetünk. És kifejezetten idegesítő beszélni valakihez, aki közben alaposan végigméri minden egyes porcikánkat… ugye?

Légy egy kissé nehezen elérhető – ez már megint bonyolult egy kicsit, hiszen ha tetszik nekünk valaki, nyilván elvárjuk, hogy az illető mindig álljon a rendelkezésünkre, azonban törvényszerű, hogy az ember mindig jobban akarja azt, ami egy kicsit nehezebben elérhető számára.

Légy őszinte – minden kapcsolat alapja, függetlenül attól, hogy az baráti vagy párkapcsolat, az őszinteség, éppen ezért nagyon fontos erre az egy dologra kiemelten figyelni. Ha mindig igazat mondunk, nem sok baj érhet minket.

Kedveskedj neki – egy kedves üzenet, egy kis csoki, egy szál virág, egy fotó valamiről, amit az utcán láttál, és őt juttatta az eszedbe. Mindenki örül neki, ha tudja, hogy a másik rá gondol.

Forrás: stylemagazin.hu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése