-

2017. december 18., hétfő

„Működő távkapcsolat...” - Éva és Pista sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Gyakran feltesszük a kérdést egymásnak és önmagunknak is: ti élnétek-e, mi élnénk-e távkapcsolatban?



„Működő távkapcsolat...” - Éva és Pista sikertörténete a Cronos Társkeresőn

A vélemények megoszlanak. Vannak, akik számára egy távkapcsolat kielégítő, míg mások el nem tudnák képzelni, hogy nem találkozhatnak nap mint nap a párjukkal, nem tölthetik együtt az estéket a napi hajsza után.


Létezik egy olyan változat is, amikor a felek távkapcsolatban élnek ugyan, de tudják, hogy akármennyire ideje tart is, ez csak átmeneti, mert jelen pillanatban nincs lehetőségük változtatni rajta. Ami késik, nem múlik... ami igazán számít, az az egymás iránt érzett őszinte szeretet.

Éva és Pista pedig igazán nem panaszkodhat ezzel kapcsolatban.

„A páromat a Cronoson keresztül ismertem meg. Pista 2016 novemberében írt nekem először levelet. Kb. másfél hónapig szinte naponta váltottunk levelet. Ezalatt az idő alatt inkább „csak” baráti hangnemben beszélgettünk. Jól megismertük egymást. Karácsonykor találkoztunk először. Hamar kölcsönös vonzalom alakult ki közöttünk, ami az idő előrehaladtával egyre mélyült, és ma már kölcsönös szerelemmé alakult. Sajnos távkapcsolatban élünk, munkánk egyenlőre nem teszi lehetővé, hogy összeköltözzünk. De rendszeresen találkozunk, és a lehető legtöbb időt együtt töltjük. Örülök, hogy olyan párra találtam, aki udvarias, figyelmes, törődik velem, és akire számíthatok, aki szeret engem.”

Sok boldogságot kívánunk Nektek!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése