-

2017. december 13., szerda

Talán egy érzelmileg elérhetetlen embert szeretsz?

Előfordult már veled, hogy kezdtél belezuhanni egy olyan emberbe, aki mintha érzelmileg teljesen elérhetetlen lett volna a számodra?



Talán egy érzelmileg elérhetetlen embert szeretsz?

Van olyan közöttetek, aki úgy gondolja, hogy az elérhetetlenség szexi dolog? Van hát, nem is kevés. Nagyon könnyű egy ilyen emberhez vonzódni, de sajnos ezek a hihetetlen magasságok csak a vadító mélységre készítenek fel minket, úgyhogy jobb észnél lenni, amint felismerjük az alábbi jeleket.


Vele is egyedül érzed magad

A lelketek közt mintha örökké kilométeres szakadék tátongana. Sajnos miután érzékeled ezt, sokszor a te nyitottságod és sebezhetőséged szenved csorbát, ami miatt visszautasítva érzed magad, és inkább falakat emelsz.

Mindig csak többre vágysz

Szépen lassan egyre többet akarsz belőle, viszont elérhetetlensége folytán a partnered képtelen egészséges ragaszkodást felépíteni, a szerelemről pedig jobb nem is beszélni. Frusztrált vagy, amikor nincs veled, mert attól félsz, hogy ezalatt az idő alatt még jobban eltávolodik. Talán emiatt felülértékeled a tulajdonságait, hiszen sosem mutatja meg, milyen is az igazi énje valójában.

Nem igazán veszi számításba az érzelmeidet

Egy egészséges kapcsolatban a felek mérlegelik, hogy egy-egy megnyilvánulásuk miként hat majd a másik érzéseire. Amikor viszont az egyik fél elzárkózik az érzelmi szálaktól, akkor ez nehézséget okoz neki, ezért gyakran észleled, hogy eltűnik, esetleg megcsal, vagy éppen verbálisan bántalmaz.

Meg kell találnunk magunkban a bátorságot ahhoz, hogy összekapcsolódhassunk. Meg persze a partnert, aki képes erre. És ez bizony nem könnyű feladat.

Forrás: stylemagazin.hu





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése