-

2017. december 20., szerda

Mit ne tegyél, ha el akarod csavarni egy férfi fejét

Tele az internet és a padlás jobbnál jobb és rosszabbnál rosszabb ötletekkel arra az esetre, ha meg akarnál hódítani valakit.



Mit ne tegyél, ha el akarod csavarni egy férfi fejét



Az alábbiakban arról írunk, mit ne kövess el, milyen banális hibáktól és apróságoktól óvakodj, természetesen a teljesség igénye nélkül.


Érintések

Önkéntelennek álcázott kar- és combsimogatás, kézenfogás, ölbe ülés... a férfiak nem hülyék. Ha bármelyiket észlelik, tudni fogják, hogy zöld a lámpa a hálószobába. Ahhoz, hogy többre tartsanak egy numeránál, inkább egy kedves mosolyra vagy ártatlan tekintetre van szükség.

Kegyes füllentések

A hazugságok általában a félreértések elkerülésére vagy az ártatlanság fenntartására szolgálnak az ismerkedés korai szakaszában. Azonban egyszer mindenre fény derül, és utólag már hiába magyarázkodunk.

Hiedelmek, elméletek

A szemrevaló lány mindig a kevésbé szép barátnőjével indul hódítani... ugye, ismerős ez a gondolat? Ugyan már! Még nem tarthat itt a világ! Ennyi önbizalmat sem feltételez senki a nőkről? Azonnal elfelejteni az ehhez hasonló téveszméket!

Jelrendszerek

A legtöbb férfi bizony nem képes dekódolni a nők számára viszont teljesen egyértelmű, apró jeleket. Az előre eltervelt forgatókönyvek emiatt hajlamosak megbukni, Legyünk egyértelműek! A férfiak abból értenek, nem a túlzásba vitt titokzatoskodásból.

Forrás: stylemagazin.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése