-

2017. december 27., szerda

Gesztusok, amelyekkel kifejezheted a szereteted

Ha szeretünk és mi is szeretve vagyunk, sokkal különlegesebbnek érezzük magunkat és a világot.



Gesztusok, amelyekkel kifejezheted a szereteted

Te hogyan szoktad kifejezni érzéseidet a társad iránt? Ha nem tudsz válaszolni, adunk néhány tippet, amivel különlegessé teheted a hétköznapokat!


Csinálj olyat, ami tetszik neki

Mindig úgy kell elfogadnunk a másikat, amilyen, és nem szabad arra törekednünk, hogy a véleményünk szerint próbáljuk tökéletessé faragni. Tisztában kell lennünk azzal, hogy egy-egy drasztikus változás végzetes lehet. Ez nem az önmegtagadásról szól, csak arról, hogy figyelembe vesszük a másik véleményét.

Vigyázz rá

A folytonos „hova mész és mit csinálsz?!” jellegű hisztériázás cseppet sem nyerő, de ha igazán vigyázni akarsz a partneredre, akkor egy gyengéd masszázzsal vagy egy forró teával a hűvös esti éjszakákon hamarabb célt érsz.

Támogasd őt

A férfiaknak sem árt, ha szebbnek, jobbnak, okosabbnak érzik magukat egy fárasztó nap után. Külön női praktika erre az, hogy valamiben a segítségét kéred, akkor aztán ő megmutathatja, hogy mennyire király! Egyébként pedig állj mellette, ha szüksége van rád. Jóban, rosszban. Ennyire egyszerű...

Tegyél kis gesztusokat

Sem pénzbe, sem időbe nem kerül, hogy kimutasd a szereted. Ha sétálás közben megfogjátok egymás kezét, ha átölelitek egymást, vagy belemerültök egy hosszú, szoros, néma ölelésbe, mind-mind azt jelzitek a másik felé, hogy mellette és vele vagytok egész lényetekkel.

Légy jó hallgatóság

A figyelem nagyon fontos formája a szeretetnyelveknek. A férfiak általában kevesebbszer öntik ki a szívüket, mint a nők, így használd ki a lehetőséget. Ráadásul ha figyelmesen meghallgatod, jobban megismered, miáltal még közelebb kerültök egymáshoz.

Forrás: stylemagazin.hu







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése