-

2017. november 8., szerda

Találd meg önmagad, lépj túl a múlton

Egy szakítás sohasem egyszerű, főleg ha az az ember hagy el minket, akiért bármit megtettünk volna. Azonban bármilyen közhelyesnek is hangzik, az idő előbb-utóbb minden sebet begyógyít.



Találd meg önmagad, lépj túl a múlton

Mit tehetünk, hogy felgyorsítsuk ezt a folyamatot?


Önértékelés

Egy csomó embernek nehezére esik elfogadni önmagát, ám fontos észben tartani, hogy egy kapcsolat mindig két emberről szól, tehát nem szabad úgy felfogni a dolgokat, hogy kudarcot vallottunk. Hinnünk kell, hogy semmi probléma velünk, és majd jön valaki, aki úgy szeret, ahogy megérdemeljük. Ehhez azonban először önmagunkat kell elfogadnunk és megszeretnünk.

Átlépés a múlton

Ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni, el kell engedni a múltat. Végérvényesen. Inkább gondoljunk a problémákra okulásként, amelyek elősegítik, hogy a következő kapcsolatunk jobban alakuljon.

Visszatalálás önmagunkhoz

Nagyon könnyű elveszíteni önmagunkat egy kapcsolatban, hiszen ahelyett, hogy magunkkal foglalkoznánk, folyton azt lessük, mitől ragyog fel a másik arca. Egy szakítás után azonban mindenképpen találjunk vissza azokhoz a dologhoz, amelyek boldogsággal töltenek el.

Reménykedés

Egy szakítás után nem könnyű összekaparni magunkat a földről. De mi mást tehetnénk? Nem szabad lemondanunk a szeretetről, mert megérdemeljük, és bármennyire közhelyesen is hangzik, soha nem szabad feladni, mert utoljára a remény hal meg!

Forrás: stylemagazin.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése