-

2017. november 6., hétfő

„Borús nyár, derűs ősz” - Ilona és Gyula sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Sokan vallják, talán közületek is néhányan, akik most ezeket a sorokat olvassátok, hogy a szerelem évszaka a tavasz. A kikelet. A megújulás. Az új kapcsolatok kialakításának ideje.



„Borús nyár, derűs ősz” - Ilona és Gyula sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Nos, vitathatatlanul lappang némi igazság a fenti megállapításban, hiszen a természet ébredése a szívek és a mámor ébredése is egyben, ám ne vegyük el az esélyt a többi évszaktól sem. Nézzük például, Ilona számára hogyan alakult az idei nyár!


Először is belépett a rendszerünkbe. Ismerkedett más társkeresőkkel, személyes találkozásokban is volt része, a boldogság mégis hónapokig váratott magára. Elmúlt a nyár, beköszöntött az ősz, és…

…a levélhullás hozta el számára az igazi találkozást, a szív és a mámor az ő esetében a természet nyugovóra téréséhez kötődik.

Ilona így üzent nekünk ezzel kapcsolatban:

„Sziasztok, kedves társkeresők. Én ez év júniusában regisztráltam itt a Cronoson. Többekkel ismerkedtem meg, randiztam is, de sajnos nem sikerült egymásra találnunk senkivel. De október 1-jén találkoztam egy férfivel, akivel megértjük egymást, kölcsönös vonzalom is kialakult köztünk. Én már kezdtem is feladni ezt a dolgot, és akkor sikerült! NE ADJÁTOK FEL, bízzatok a sikerben, és keresgéljetek! Mindnyájatoknak kitartást kívánok, és éljétek át a pártalálás boldogságát! Mindenkit üdvözlök!”

Kívánunk mi is sok boldogságot Ilonának és Gyulának!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése