-

2017. szeptember 18., hétfő

„Üzenet a palackban” - Ibolya és Zoltán sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Mint ahogy egy hajótöröttnek az életét és a megmenekülését jelentheti egy vaktában, ám végezetül mégis a megfelelő helyre juttatott üzenet a lakatlan szigetről, úgy jelentheti egy harmonikus párkapcsolat kezdetét is egy jól megírt, figyelemfelkeltő palacklevél.



„Üzenet a palackban” - Ibolya és Zoltán sikertörténete a Cronos Társkeresőn


Az online társkereső oldalak egy része tartalmazza ezt a bizonyos palackposta funkciót. Aki úgy dönt, hogy él a lehetőséggel, és ír magáról pár sort, majd úgymond „bedobja” a palackot a „világháló végtelen tengerébe”, egy eséllyel többet mondhat magáénak a párkeresés terén.


A rendszer ezeket a palacküzeneteket véletlenszerűen küldi el a rendszerben regisztrált tagoknak. A „világháló végtelen tengere” kifejezés ily módon végül is értelmét veszti, hiszen az üzenet mindenképpen a rendszeren belül „kering”, ám azokhoz a partnerjelöltekhez jut el, akik többé-kevésbé hasonló elvárásokat töltöttek ki az adatlapjukon a másik fél iránt, mint az üzenet küldője.

Napjában több ilyen palacküzenetet is kaphatunk, amelyek voltaképpen virtuális „segélykérések”, egy társra vágyó, magányos személy kockakövei a boldogságra találás rögös útján. Nem tudhatjuk, kihez jut az üzenetünk, de ha a megfelelő „kezekbe kerül”, akkor felkészülhetünk arra, hogy a történetnek akár örömteli befejezése is lehet...

Ibolya palackposta levele Zoltánhoz jutott el. Számukra már véget ért a párkeresés, egymásra találtak...

„A palackpostán keresztül kaptam egy levelet a hölgytől, amire válaszoltam, és azóta sokszor találkoztunk, és úgy döntöttünk, hogy együtt maradunk, nem keresünk tovább. Mindezt köszönjük a Cronosnak!”

Gratulálunk nektek mi is, és további sok boldogságot kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése