-

2017. szeptember 13., szerda

Amikor egy bizonytalan férfi társa vagy

Egy párkapcsolatban legfontosabb az őszinteség, a tisztelet egymás iránt. Azonban amikor a társunk folyamatosan megkérdőjelezi, mit teszünk és mit gondolunk, óriási terhet pakol ránk.



Amikor egy bizonytalan férfi társa vagy

Íme néhány jel, ami megmutatja, hogy egy hasonló férfi mellett éled napjaidat:


Örökké szemrehányást tesz

Minden alkalommal megjegyzi, hogy te folyton elmész a barátnőiddel találkozni, pedig ő hányszor mondott le különféle programokat miattad, hogy téged ne érjen hátrány. Örökösen szemrehányást tesz az egymástól külön töltött idő miatt.

Azt képzeli, nem vagy hozzá őszinte

Paranoiásan keresi az apró jeleit annak, hogy hazudsz neki, vagy hogy titkaid vannak előtte, és ennek okán mindenbe beleképzel valamit. Még attól sem riad vissza, hogy megvádoljon olyan dolgokkal, amiket soha nem is követtél el.

Folyton ellenőrizget

Folyamatosan hívogat és üzeneteket ír, hogy merre jársz, mit csinálsz és kivel, mikor érsz már haza, pedig tudja, hogy éppen dolgozol, vagy esetleg a barátnőiddel vagy. Ez a kényszeres vallatás számára olyan belső instabilitásból ered, amivel kizárólag ő maga tudna megküzdeni.

Állandóan bűntudatot kelt

Akár tettél valami rosszat, akár nem, mindig te leszel az, akinek folyamatosan bűntudatot kell érezned. Ez megint az ő kisebbségi érzéséből fakad, és nem tudsz elleni tenni semmit, hacsak nem lépsz ki végleg a kapcsolatból.



Forrás: stylemagazin.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése