-

2017. szeptember 25., hétfő

„A távolság áthidalható” - Erzsébet és István sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Ha magányosak vagyunk, és szeretnénk változtatni ezen az állapoton, mindannyiunkban ott rejtőzik a vágy, ott dédelgetjük a gondolatot, hogy a kiszemeltünk ne csupán elvárásaink legtöbbjének feleljen meg, de még a jelenlegi lakóhelye se essen távol a mi lakóhelyünktől.



„A távolság áthidalható” - Erzsébet és István sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Amennyiben ez nem minden esetben teljesíthető követelmény, akkor is érdemes esélyt adni a másik félnek - egymásnak -, hiszen ki tudja, miképpen alakulnak a dolgok, és manapság már nem kell napokig zötykölődni egy postakocsin, hogy eljussunk egyik helyről a másikra az ország területén.


Egyéb akadályokat is gördíthet elénk a sors... felmerülhetnek problémák az első találkozás során, aztán a későbbiekben is... de ha a végeredmény sikerrel zárul, hát nem mondhatjuk el azt, hogy megérte?

Erzsébetnek és Istvánnak mindenképpen hasznosnak bizonyult, hogy nem tántorították el őket egymástól az imént felsorolt „akadályok”.

„Itt találtam meg a párom a Ti oldalatokon. Az első randin türelemmel várt rám egy órát, mert a munkám miatt késtem, de jeleztem. Szimpatikus volt, de nem több. A második randi sem a legjobban zárult. A harmadik randi fergeteges volt, és mind a ketten tökéletes összhangban voltunk. Akkor már jelentkezett a másik hiánya. 220 km-re lakunk egymástól. Legyőzzük a távolságot. Most én megyek le Palotabozsokra, majd a jövő héten ő jön fel Dunakeszire. Minden nap beszélünk. Ő rögtön törölte magát nálatok. Előre tudta, hogy rám várt...!!! Ilyen találkozás az életben, a mi korunkban, csak nagyon ritkán adatik meg. Egy különleges, őszinte, szeretetteljes, harmonikus kapcsolat. Boldogok vagyunk egymással!”

Kívánjuk nektek, hogy a jövőben is hasonló boldogságban teljenek napjaitok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése