-

2017. szeptember 11., hétfő

„Hallgass a nővéredre!” - Judit és István (Daddy) sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Vannak, akiknek volt már tapasztalatuk/sikerük internetes társkereső oldalakon, és vannak, akik nem hisznek abban, hogy a világháló segítségével találják meg azt, akivel szívesen leélnék az életüket.



„Hallgass a nővéredre!” - Judit és István (Daddy) sikertörténete a Cronos Társkeresőn

  

Mindenkinek akadnak ismerősei, akik így vagy úgy, felületesen vagy behatóbban, de hallottak már az internetes társkeresésről.

Nem szükséges magunknak is társkeresőnek lennünk ahhoz, hogy segítsünk azon, aki már egy ideje szenved a magánytól, ha a segítségünk csupán annyiban nyilvánul is meg, hogy javasoljuk neki, próbálja ki a netes párkeresést, mert tapasztalatok szerzésére mindenképpen érdemes tenni egy kísérletet.

Ibolya esetében a nővére volt ez a bizonyos segítségnyújtó, aki szívügyének tekintette, hogy testvére megtalálja élete párját.  Nézzük, hogy ír erről ő maga!

„Nem igazán hittem az ilyen társkereső oldalakban. Testvérem unszolására regisztráltam be, azt gondoltam, hallgatok rá, végül is, mit veszíthetek?! De most már nem bántam meg! Sőt! Nagyon örülök neki, hogy hallgattam rá. Próbálkoztam, mint sokan mások, amikor egyszer csak felfigyeltem egy srácra. Nagyon szimpatikus volt a fénykép alapján, és amit írt magáról, úgy éreztem, igen! Ő az igazi nekem, akit keresek! Gondoltam, írok neki pár sort, lesz, ami lesz. Találkoztunk, első alkalommal már nagyon jól éreztem magam vele. Látszott rajta, hogy törődik velem, odafigyel rám, figyelte minden kérésemet, kedveskedett, majd mielőtt elbúcsúztunk, átölelt és megpuszilt. Nagyon illedelmes volt, abszolút nem volt tolakodó. Találkozgattunk, eljártunk hétvégenként szórakozni. Ilyenkor a búcsúzás nagyon rossz érzés volt. Most már fél éve együtt vagyunk, összeköltöztünk, nagyon szeretjük egymást. A mai napig hálás vagyok a nővéremnek, hogy hallgattam rá, és természetesen a Cronos csapatának!”

Sok boldogságot kívánunk nektek, Ibolya és István!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése