-

2017. január 23., hétfő

"Üzenem a többieknek, ne adják fel!" - Anikó és László sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Ne add fel! Mondani könnyű, de várni nehéz...

Üzenem a többieknek, ne adják fel! - Anikó és László sikertörténete a Cronos Társkeresőn


Akiknek már sikerült, ők könnyen beszélnek. Ők vártak, és megtalálták a párjukat. De valóban ilyen egyszerű lenne az egész? Ha kitartóan várok, és keresem az igazit, akkor valóban jönni fog?


Talán pont az a lényeg, hogy ne csak várjuk, hanem keressük is.  Várni lehet, de ha mindezt otthon csináljuk a négy fal között, akkor a postáson kívül senki nem fog csengetni. Az esélyt meg kell adni, tenni kell azért, hogy Én találjam meg, vagy Ő engem. Figyeljünk utazás közben, éljünk társasági életet, és regisztráljunk egy társkereső oldalra. És, ha úgy érezzük, hogy már mindent megtettünk, de nem sikerült, akkor se üljünk le, dőljünk hátra, hogy végeztünk, mert van amire valóban megéri várni. És a szerelemre megéri.
Anikónak és Lászlónak sikerült, és arra bíztatnak mindenkit, hogy senki ne adja fel! Sok boldogságot kívánunk!

"Az önök segítségével sikerült! :) Január elsején írt nekem, miután bemutatkozó levelemet elküldtem neki! Már most kölcsönös a szerelem egymás iránt, többször is találkoztunk! Biztosak vagyunk egymásban, mindketten vágytunk már szerető társra, párra! Köszönöm a párom nevében is! üzenem a többieknek, ne adják fel!! Bízzanak! :)  "  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése