-

2017. január 30., hétfő

"Keresgéltük a szavakat" - Petra és Sándor sikersztorija a Cronos Társkeresőn

A hibákat mindig könnyebb megtalálni. Hiába van több jó, sokszor a rossz mintha erősebb lenne. De biztos foglalkozni kell az apró hibákkal?

 

"Keresgéltük a szavakat" - Petra és Sándor sikersztorija a Cronos Társkeresőn


Van, hogy ránk ír valaki, de nem egyértelmű, hogy akarunk-e válaszolni. Aztán a találkozó kicsit döcögős. Ezer érvet tudnánk mondani, hogy miért ne, de valamiért mégis sodródunk.

 

Mikor regisztrál az ember egy társkereső oldalra, akkor úgy érzi, határozottan tudja, hogy mit szeretne, kit keres. Tudja, hogy milyen magas, mennyi idős legyen, hol éljen, mivel foglalkozzon. Aztán elkezdünk keresgélni, megnézzük kik írtak levelet, és egyből azt nézzük, hogy megfelelnek-e nekünk. És néha hiába látjuk, hogy nem a "tökéletes" jelölt írt, valamiért mégis ott ragadunk, és azon gondolkodunk, hogy mit is válaszoljunk neki. Félünk a találkozótól, de mégis azon kapjuk magunkat, hogy úton vagyunk az ismeretlen felé. És a beszélgetés alatt hiába tudunk meg olyan dolgokat, amik nehezítenék a kapcsolat kialakulását, már nem látjuk a hibákat. Mindenhez találunk megoldást is, mert ez az, amit mindketten szeretnénk.
Petra a kezdetben félt a találkozástól, majd keresték a szavakat, és kiderült, hogy kettőjüknek összesen hat gyermekük van. De semmi nem akadályozhatta meg a boldogságukat. Most boldogok együtt, és mi további sok boldog évet kívánunk Nekik!

"Rám írt a Sanyi. Először óckodtam, de aztán belementem. Randiztunk. Elvitt egy hamburgerezőbe, jó volt a hangult. Mondhatni meghitt, de keresgéltük a szavakat. Van 2 gyereke, nekem 4. Szerintem jól ki fognak jönni egymással. Azt hiszem megtaláltam akit kerestem. Végre. Igazi romantikus férfi. Boldog vagyok"





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése