-

2017. január 16., hétfő

"Isten is így akarta!" - Zsuzsanna és József sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Véletlen. Vannak, akik úgy gondolják, hogy létezik, és vannak, akik biztosak benne, hogy semmi sem az az életben.

"Isten is így akarta!" - Zsuzsanna és József sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Ha kiborítunk egy pohár vizet, akkor azt persze véletlen, de a szerelemben vannak olyan találkozások, amelyekre nem lehet azt mondani, hogy csak a véletlen műve az egész.

Néha, mikor benne vagyunk egy nagyon jó, szinte tökéletes kapcsolatban, visszagondolunk rá, hogy hogyan találkoztunk. Belegondolunk, hogy, ha valamit máshogy csinálunk, akkor ez a boldogság most nem is lenne. Ha nem abba az iskolába megyek, nem ott dolgozom, nem arra megyek aznap, nem megyek el abba a buliba, akkor nem is találkozunk. Erre a társaság egyik fel azt mondja, hogy egy szerencsés véletlen, a másik pedig azt, hogy ez nem az, és abban az esetben, ha nem úgy alakult volna a napom ahogy, akkor is találkoztunk volna, valahol, valamikor...
Zsuzsanna és József a palacküzenetünk segítségével ismerkedtek meg. Ennél az üzenetnél a küldő nem választhatja meg, hogy kinek küldi a levelet. Talán pont ezért érzik úgy, hogy Isten is úgy akarta, hogy találkozzanak. Sok boldogságot kívánunk!

"Ő megtalálta a palack postámat, és miután levélváltásban, majd randin még inkább kiderült mennyi közös vonás vezérli gondolatainkat, már tudtuk, hogy Isten is így akarta, nekünk találkozni kellett! Köszönöm a segítséget!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése