-

2016. december 12., hétfő

"Remélhetőleg életem párja lesz" - Rita és Péter sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Jókor jó helyen. Sors vagy véletlen? Ha akkor nem vagyok ott, lehet nem is ismerném? Vagy függetlenül attól, hogy hányszor szalasztom el, kapunk mindig egy újabb lehetőséget a sorstól?



"Remélhetőleg életem párja lesz" - Rita és Péter sikertörténete a Cronos Társkeresőn





"Ha nincs ez az oldal, akkor valószínű, hogy sosem találtunk volna egymásra." Sokan érzik, mondják ezt, míg mások meg vannak győződve róla, hogy, ha itt nem, akkor máshol találkoztak volna. És egyik oldalt se tudja meggyőzni a másik. De ez nem is baj.


A lényeg mindkét esetben ugyanaz. Együtt vagyunk. Mindegy, hogy véletlenül, vagy sem. Aki azt mondja, hogy véletlen volt, Ő örül, és hatalmas szerencsének érzi, ha rátalál az Igazi. Aki úgy gondolja, hogy mindennek meg van az oka, még akkor sem esik pánikba, ha néha rossz felé is megy, mert hiszi, hogy így kell lennie, és úton van az Igazi, csak várni kell. És mikor megtalálják egymást, mosolyogva gondolja magában, hogy igen, Őt szánta nekem a sors.

Péter örül, hogy találkoztak a Cronos oldalán, mert máshol nem ismerhették volna meg egymást. Sok boldogságok kívánunk Ritának és Péternek!

"Igen, itt írtam először annak a hölgynek, aki remélhetőleg életem párja lesz. Hálásak vagyunk és nagyon köszönjük ezt a lehetőséget, hisz, ha nincs ez az oldal, akkor valószínű, hogy sosem találtunk volna egymásra."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése