-

2016. december 19., hétfő

"Meglátni és megszeretni." - Tünde és Zoltán sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Titkon mindenki abban reménykedik, hogy az első találkozón, az első pillanatban egymásba szeretnek, és boldogan élnek, míg meg nem halnak.


"Meglátni és megszeretni." - Tünde és Zoltán sikertörténete a Cronos Társkeresőn


Vannak szerencsés párok, akikkel valóban megtörténik ez a csoda, de többségében a várva-várt "szerelem első látásra" elmarad.

Szerintem, ha első látásra beleszeretünk valakibe, az csak a külsőről szól. "Pont ilyet kerestem, tetszik, hogy magas, jól öltözködik, szép a mosolya" stb. De ennél több kell, hogy egy jó kapcsolat legyen belőle. A szerencsések a találkozó végére sem ábrándulnak ki a másikból, mert  a külső mellett a belső is tökéletes a számukra. Van olyan, hogy beleszeretünk az első pillanatban, de utána nem tudunk semmi érdekeset felfedezni benne. "Unalmas, nekem nem vicces, nem repül vele az idő.." És van olyan is, hogy bár első pillanatban nem a számunkra ideális társat látjuk magunk előtt, a találkozó közben történik valami, és már nem is értjük, hogy miért nem tetszett az elején. És egy ilyen pillanatért érdemes randevúkra járni.

Tünde és Zoltán azon szerencsés emberek közé tartoznak, akik egyből egymásba szerettek. Sok boldogságot kívánunk Nekik!

"Meglátni és megszeretni. Szerelem első látásra! Gyönyörű romantikus levéllel kezdődött. Minden nap egy szívhez szóló, szívből szóló levél várt. Éreztem, hogy találkozunk kell! Eljött a pillanat ! Meglátni és megszeretni."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése