-

2016. december 27., kedd

Meddig levelezzünk? - Erika és Ádám sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Valaki szereti a társkereső oldalakon a levelezgetést, valaki nem. De akár kedveljük, akár nem, ez az első lépés.



Meddig levelezzünk? - Erika és Ádám sikertörténete a Cronos Társkeresőn


Mikor elkezdünk levelezni valakivel egy társkereső oldalon, akkor nyilván azért tesszük ezt, mert a fényképe, és az adatlapja alapján szimpatikus számunkra. De mi van akkor, ha a valóság nem pont olyan, mint amit elképzelünk?

Sok olyan tapasztalatot hallunk, hogy nem az jelenik meg a randevún, akire számítanak. Mindenki próbálja "eladni" magát, ezért néha csalnak itt-ott az adatlapon. Pár évvel fiatalabb fényképet tesznek fel, pár centivel többet írnak be a magassághoz, kicsit kevesebbet a súlyhoz. Ezek lehet apróságnak tűnnek, de néha nagyot ütnek. Sok társkereső lesz bizalmatlan, és félnek a találkozástól. Ezért próbálnak tovább levelezni, hogy ezzel is szűrjék a jelölteket.
És akkor, amikor tetszik valaki az adatlapja alapján, majd hosszan levelezgetünk, csak imádkozunk, hogy a valóság se mutasson mást.
Erika és Ádám a hosszú levelezgetés után pont azt kapták személyesen, amit otthon elképzeltek. Sok boldogságot kívánunk Nekik!

"Szervusztok. Júliusban ismerkedtünk meg (itt). Már az elején éjszakába nyúló levelezéseket folytattunk, így megbeszéltük, hogy nem ártana találkoznunk (ha ki akarjuk pihenni magunkat). Az első randi is jól sikerült, egy hónappal pedig rá, már össze is költöztünk, és már 5 hónapja együtt vagyunk. :) "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése