-

2016. október 22., szombat

Néha érdemes várni... Júlia és Ferenc sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Júlia vette a bátorságot, és kezdeményezett. Csak az volt a baj, hogy Ferenc akkor éppen mással ismerkedett. Vagy lehet, hogy ez mégsem volt akkora baj?

 

Néha érdemes várni... Júlia és Ferenc sikertörténete a Cronos Társkeresőn




Sokszor rosszul sül el egy első találkozó, ha nagyon rágörcsölünk. De vajon miért izguljuk túl ennyire? Ez csak azért lehet, mert fontos nekünk a találkozó sikeres befejezése. Tetszik nekünk a másik, a legjobb formánkat akarjuk hozni, érdekesek szeretnénk lenni. Ilyenkor sokszor a visszájára fordul a befektetett energia. De mi van akkor, ha nincs tétje a találkozónak, mert tudom, hogy foglalt az illető? Van, amikor ebből lesz a legjobb befejezés, így volt ez Júliáék esetében is. Sok boldogságot kívánunk!

"Közel másfél évvel ezelőtt történt. Mivel a legtöbb férfi blokkolt, vettem a bátorságot és Én írtam NEKI. Éppen akkor foglalt volt, mással ismerkedett. Nekem pont jó volt így, mert nem izgultam szét az ismerkedés kezdeti alkalmait. Elhívott egy baráti kirándulásra Nagy-Szénásra, ahol sokat beszélgettünk. Aztán én hívtam el gyülekezeti kirándulásra, ahova még nem egyedül jött. Közben leveleztünk, kötetlenül ismerkedtünk. Nyáron hosszabb túrára indult, de előtte kétszer is megszerelte a biciklimet. Megbeszéltük, hogy a 4 éves bringás nászútjukról hazatérő házaspárt, Árpit és Zitát elkísérjük Bodajktól Budapestig. Fantasztikus volt az út. Éreztem, hogy azon a héten valaminek történnie kell, abban reménykedtem, hogy a kísérő biciklitúra alkalmával fogok megismerkedni valakivel. Közben Feri egyedülálló lett és megindult felém. Sokat beszélgettünk a biciklizés közben is, majd néhány számítógép-szerelés és kulturális program után udvarolni kezdett. Az elmúlt egy évben számtalan kirándulás, közös program és nevetés színesítette kapcsolatunk, még a rokonlátogatás is könnyebb VELE. Elképzelni nem tudtam, hogy én még szerelmes leszek és ennyire jó lehet egy férfival! Köszönjük, már a májusi lagzit szervezzük... :) "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése