-

2016. október 15., szombat

"Jött, látott és meggyőzött..." - Anett és József sikertörténete a Cronos Társkeresőn

József már régóta regisztrált tagja volt a párkereső oldalunknak, de sohasem használta rendszeresen, amikor pedig rákapott az ízére jött egy lány aki majdnem fenekestül felforgatta az életét.

 

 

"Jött, látott és meggyőzött..." - Anett és József sikertörténete a Cronos Társkeresőn



Szerencsére nem hitt elsőre a szemének, úgyhogy megúszta nagyobb csalódás nélkül, utána nem sokkal pedig az Igazit is megtalálta:


"Már régóta regisztrálva voltam a társkeresőn, de igazából nem használtam, hanem máshol ismerkedtem. Egyszer egy szórakozóhelyen találkoztam egy lánnyal, ki is alakult köztünk egy párkapcsolat, de hamar kiadta az utamat. Bánatomban elkezdtem nézelődni az oldalon, szembejött velem egy gyönyörű nő profilja, írtam is neki, másnap találkoztunk. Meg is lepett, hogy milyen gördülékenyen mennek a dolgok. Egyszerűen csak jött, látott és meggyőzött, másnap már utazást akart tervezni, elmentünk együtt vásárolni, kikönyörögte, hogy adjak kölcsön. Szerencsére, hamar észhez kaptam és megszakítottam vele minden kapcsolatot. Ilyenbe egyszerűen nem szabad belemenni. Aztán jött Anett, aki nagyon izgalmas személyiségnek tűnt a levelei alapján, úgyhogy randiztunk, sokat beszélgettünk, ma meg már egy pár vagyunk."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése