-

2016. október 31., hétfő

"Csalódás volt! De még milyen kellemes csalódás!" - Attila és Marika sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Marika kitartó volt, harmadik levelét már Ferenc sem hagyhatta válasz nélkül.




Regisztrálunk, keresgélünk, levelet írunk neki, majd várjuk a választ. Egyszerűnek tűnik, de sokszor mégis elmarad a várva várt üzenet. Ennek több oka is lehet, de a legnagyobb hibát akkor követjük el, ha a másik fejével akarunk gondolkozni, és megkérdőjelezzük az ő döntését. 


"Biztos nem nézte meg az adataimat, és nem látta, hogy alacsonyabb vagyok nála." Ezért nem válaszolunk neki, és lehet életünk legnagyobb hibáját követjük el. Szerencsére Marika nem adta fel, és Ferenc is beadta a derekát.
Valaki tovább megy, de van aki nem adja fel. És van, hogy ez vezet a végső sikerhez! Gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk!


"Egy ideje tagja vagyok a Cronos és más társkereső oldalaknak. Sok találkozáson és ismerkedésen vagyok túl. Még Januárban történt. Miközben lázasan kerestem a nekem tetsző, szimpatikusnak tűnő hölgyek között azt, akiről már egy ideje álmodoztam, kaptam egy levelet. Egy hölgy volt a fotón, azt írta szeretne megismerkedni velem. "1" db fotó volt csak róla! Nem különösebben tetszett, nem is válaszoltam neki, gondolván: biztosan nem olvasta az adatlapomat, hiszen én csak 165 cm vagyok ő pedig mint írta 168. Mosolyogtam rajta hiszen a nők nagy többsége 170 cm alatt nemigen akar párt magának...soha sem értettem de ezzel szembesültem nagyon sok esetben. Pár nap múlva ismét írt az előbb említett hölgy, és kért egy találkozót. De, mivel már volt egy megbeszélt találkozóm, neki ismét nem válaszoltam. (nem fűztem sok reményt hozzá) De a hölgy kitartó volt, 2 nap elteltével ismét levél érkezett tőle, így nem hagyhattam válasz nélkül. Megkérdeztem hogy olvasta-e az adataimat? A válasza igen volt és hogy neki nem elsődlegesen a magasságom számít. Kezdett érdekelni a dolog. Végül megbeszéltünk egy randevút Január 21-re. Az első találkozás? Nem az volt amire számítottam. Csalódás volt! De még milyen kellemes csalódás! Egy kedves intelligens, nyílt tekintetű hölggyel álltam szemben, akinek a mosolya magával ragadott az első percben. Ilyen tiszta ragyogást leginkább csak gyermekek szemében lát az ember. Egy pár találkozás elég volt ahhoz, hogy megszeressem a lényét. Augusztus végén a Születésnapján megkértem a kezét, és Boldog vagyok mert igent mondott! Köszönöm hogy lehetőséget kaptam , hogy itt lehettem és tiszta szívből kívánom minden egyes társkeresőnek, hogy találja meg azt a boldogságot, amiben nekem és a kedvesemnek van részünk."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése