-

2016. március 3., csütörtök

Programok a hosszú hétvégére a jóllakottság jegyében

A mostani hét hosszú, a hétvége pedig rövid, de fókuszáljunk a jövő hétvégére, amikor március 15. miatt négy teljes szabadnapunk lesz. Merre érdemes menni társkeresőként randizni vagy csak kikapcsolódásként a barátokkal? Ha szeretitek a finom ételeket és a jó italokat, akkor most lesz miből választani.

Programok a hosszú hétvégére a jóllakottság jegyében


Idén március 15., az 1948-49-es szabadságharc évfordulója hétköznapra esik, ezért egy hosszú hétvége keretein belül tudunk ünnepelni. Úgy néz ki ez a hétvége a gasztronómia iránt érdeklődőknek kedvez, rengeteg program várja az érdeklődőket országszerte. Az esti koncertek és előadások pedig akár egy első randinak is megfelelnek...

Gyulai Kolbász- és Sódarmustra:

2016. március 11-15.

A híres gyulai kolbász mellett az igazi, hamisítatlan sódart is megkóstolhatjuk a hosszú hétvégén Gyulán. Az evés, ivás mellett persze más programok is várnak, például a Dumaszínház képviseletében Beliczai Balázs előadása, majd  Péter Szabó Szilvia, élő koncertje teszi felejthetetlenné az estét.
További információk itt
X. Jubileumi Tiszator Böllérfesztivál Abádszalók 2016:

2016. március 11-12-13.
Abádszalókon a Böllérfesztiválé a hétvége. A rendezvény háziasszonya, Borbás Marcsi várja az érdeklődőket. Szerintünk különösen megéri nagyobb baráti társasággal ellátogatni a rendezvényre, ha szerettek jókat enni és inni, beszélhetni és igazi vidéki hangulatra vágytok. Sőt, a rendezvényt egy  Balkán Fanatik koncert is színesíti.

További információk itt
VII. Szegedi Toros és Pálinkafesztivál:

2016. március 11-15.

A szegediek is eszem-iszom programokkal várják azokat, akik szeretik a hasukat és a jó pálinkákat. Finomabbnál finomabb toros ételek, Böllérverseny, Káposztafőző verseny, neves magyar fellépők, mókás vetélkedők és nyeremények várnak, ahogy eddig megszokhattuk.

További információk itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése