-

2016. február 29., hétfő

András és Gyöngyi sikertörténete a Cronos Társkereső keszthelyi irodájában

András és Gyöngyi a Cronos Társkereső keszthelyi irodájában találtak egymásra, Horváth Adrien, társkeresési szakértő segítségével. Ismerd meg a történetüket, mindkettejük szemszögéből.



András és Gyöngyi sikertörténete a Cronos Társkereső keszthelyi irodájában

András: Sok gondolkodás, és tétovázás után, 2011. március 3-án teljes önbizalom hiányában felkerestem a keszthelyi Cronos irodában Adrient. Nagyon őszintén, tényfeltáróan tudtam beszélni a nehézségeimről, a sérelmeimről, melyek körülvettek. Átbeszéltük, hogy milyen belső értékekkel rendelkező hölgy az, akit keresek. Kaptam három telefonszámot. Bátortalan voltam, ezért Adrien nőnap előtt felhívott, hogy melyik hölgyet fogom köszönteni. Akkor már biztos voltam benne, hogy Gyöngyivel szeretnék megismerkedni. Félénkségemet kellett még leküzdenem, melyre egy jó megoldást találtunk: az SMS-ben való köszöntést.

Gyöngyi: A szombathelyi irodában, kaptam ugyan telefonszámokat, de mindig úgy gondoltam, hogy egy férfi az, akinek kezdeményezni kell, így a kapott lehetőségeket ki sem használtam. Ekkor ért egy igen kellemes meglepetés, hogy egy számomra ismeretlen telefonszámról köszöntő sorokat olvashattam. Többször is elolvastam, és csak vártam, és vártam mi lesz a folytatás. Hamarosan felhívott András, aki randevút kért tőlem.

András: Március 17-én sikerült a találkozó. Az első szemvillanásunkkor már tudtam, hogy Gyöngyi az, akit kerestem, tagadhatatlan, hogy fülig szerelmes lettem. A kollégáim alig ismertek rám, mint, akit megbabonáztak, úgy viselkedtem. Mindig Gyöngyit láttam magam előtt és tudtam, hogy a jövőben vele akarom az életemet tovább folytatni.

Gyöngyi: Pár hónap elteltével már az esküvőnket terveztük, egy verőfényes augusztusi napra. Azóta már több mint 4 év telt el, és még mindig töretlen a boldogságunk.

András: A munkánk is összeköt bennünket. Voltak és lesznek nehézségek, de őszinte beszélgetéssel minden probléma megoldható.

Köszönettel és hálával tartozom Adriennek, hogy kishitűségem és a csalódásaim ellenére felébresztette bennem a reményt, és kitartó segítségével rátaláltunk életem értelmére. Kívánom, hogy a további munkád során minél több társkeresőnek tudjál segítséget nyújtani, hogy megtalálják azt a boldogságot, ami minden ember szíve vágya.

Cronos Társkereső Iroda - Keszthely

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése