-

2016. március 29., kedd

3 aranyszabály a jó profilképért

Pár jó tanács, amelyek segítségével elkészítheted a megfelelő profilképet egy társkereső oldalra. A hozzáértők szemszögéből más megvilágításba kerül, hogy milyen is egy előnyös fénykép Rólad. Hidd el, egy fotós jobban tudja, hogy mivel lehetsz sikeres.

 

3 aranyszabály a jó profilképért



Éppen ezért segítségül hívtuk és megkérdeztük a Fotósuli blog szerkesztőit, hogy ők mit látnak a legnagyobb hibának, de arra is fény derül, hogy mi az, amit minden társkereső szívesen lát és plusz pontot ér egy online párkeresőn.


Milyen képet töltsél fel magadról?

Először is: legyél rajta a képen! azaz ne csak félig legyen rajta a fejed vagy félbevágva a tested. Teljes alakos vagy portré fotót érdemes készíteni. Akár barátaid segítségével... A szelfi nem feltétlenül a legjobb megoldás.

Legyen természetes fény vagy nagyon világos belső, a vakuk sokszor kellemetlen végeredményt mutatnak, ha nem megfelelően profi készüléket használsz.



Mire figyelj oda, hogy jól mutass a képen?

mielőtt kattintasz jól nézd meg milyen környezetben vagy, mi van a hátad mögött. pl.nagypapa kiszakadt fürdőköpenyben, rendetlen konyhapult, más emberek NE legyenek a Te profilképeden, csak te szereplej rajta. 


Smink és frizura

Mint mindenben, fontos a mérték. Amatőr kamerával vagy okostelefonnal készülő képeknél is próbálj a természetességre koncentrálni.

Legalább fésülködj meg! Az erős smink lehet visszataszító, sőt nem kellő megvilágításban akár ijesztő is. Próbálj személyiségedhez, mindennapi megjelenésedhez leginkább hasonló arcot mutatni.
Ne mutass merőben más képet magadról, mint amilyen valójában vagy egy hozzád nem passzoló erős sminkkel vagy tupírozott frizurával.




Sok egyéb részleteket találhatsz a tökéletes kép elkészítéshez a Fotósuli oldalon, vagy az online Fotósuli hírlevélre feliratkozva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése